Belediye Başkanımız İlçemizdeki Çalışma Alanlarını Yerinde İnceledi

2018-05-04

Belediye Başkanımız Hüseyin KIYMA ilçemiz Kozköy Mahallesindeki parke taş çalışmalarını ve Liman Mahallesi Şenlik alanında yapılan çalışmaları yerinde inceledi.

Yaz mevsiminde binlerce kişiye ev sahipliği yapan ilçemizde dışarıdan gelen misafirlerimize daha güzel hizmet verebilmek adına çalışmalar devam etmektedir. İlçemiz Cumhuriyet Meydanındaki bankların bakım onarımı ve rengarenk boyanması, Temizlik ve düzeni ile ilgili çalışmalar kapsamında gelişi güzel çevreye bırakılan atıklar belediye ekiplerimiz tarafından temizlenmesi ve düzenlenmesi hususunda çalışmalar sürdürülmektedir.

Temizlik İşleri ve Fen İşleri Müdürlüğümüz tarafından Sahil Bandında ve Merkez Mahallesine bağlı sokaklarda başlatılan çevre düzenleme ve moloz kaldırma çalışmaları vatandaşlarımız tarafından takdirle karşılandı. Bahar aylarıyla birlikte ilçemizde yapılan çevre düzenleme çalışmaları ilçenin çehresine ayrı bir hava katıyor.

Belediye Başkanımız Sayın Hüseyin KIYMA çalışmalara bizzat katılarak, yerinde yapılan tespitlerle çalışmaları denetlemiş olup, vatandaşlarımızın beklentilerinin karşılanması hususunda hassasiyetini dile getirmiştir ve çalışmaları takip ederken bu vesileyle vatandaşlarımızla bir araya gelmiş, Belediyemizin çalışmaları hakkında bilgi alışverişinde bulunmuştur.