Belediye Başkanımız İlçemizdeki Kaldırım Çalışmalarını İnceledi.

2017-11-20

Belediyemiz Fen İşleri Müdürlüğü ekiplerince başlanılan Merkez Mahallesi parke taşı döşeme ve yaya kaldırım çalışmaları tüm hızıyla devam ediyor.

İlçemizde altyapı çalışmaları sonrasında Yakakent SASKİ Şube Müdürlüğü tarafından yaptırılmış olan parke taş yol çalışmalarının tamamlanan bölümlerinde, Belediyemiz Fen İşleri Müdürlüğü tarafından ek olarak eksiklerin giderilmesi ve zarar gören yaya kaldırımlarının bakım onarım ve yenileme çalışmaları geçtiğimiz hafta başı başlamıştı.

Parke Taşı döşeme çalışmalarını yerinde inceleyen Belediye Başkanımız Sayın Hüseyin Kıyma, “Merkez Mahallemize bağlı sokakların bakım onarımı ve parke taşı döşeme çalışmaları tüm hızıyla devam ediyor. Yağmurlar ve Kış ayları gelmeden ihtiyaç olan sokakların bakım onarımlarının ve parke taşı döşemelerinin tamamlanmasını istiyoruz. Şuan İnönü Sokak üzerinde bulunan Zehra USTAOĞLU, Kemal İLBAN, Çeşme, Yeni, Zafer, Pazar, Köroğlu Sokağın bakım onarımı ve yaya kaldırım çalışması tamamlandı. Bu sokakların devamında 19 Mayıs, Akasya, Barbaros ve Topel Sokakları da kapsayan bu çalışmalar neticesinde en kısa sürede zarar gören kaldırımların ve yolların vatandaşlarımızın hizmetine sunmayı planlıyoruz.

Belediye Başkanımız Sayın Hüseyin KIYMA, Belediye Başkan Yardımcımız Hüseyin Yiğit ve Birim Müdürleri çalışma alanları ziyareti sonrası mahalleliler ile bir araya gelerek vatandaşların istek ve önerilerini dinledi. Merkez Mahallesi vatandaşlarını tek tek dinleyen Başkanımız ihtiyaçların giderilmesi konusunda gereğinin yapılacağını belirterek, ilçemizdeki çalışmalar hakkında bilgi alışverişinde bulunarak bölgeden ayrıldı.