Belediye Başkanımız İstanbul’daki Yakakent’li Hemşerileri ile Bir Araya Geldi

2018-10-01

Yakakent Belediye Başkanımız Sayın Hüseyin Kıyma Samsun İli Yakakent İlçesi Büyükkırık ve Başalan Derneği ve YADEF tarafından 29.09.2018 Pazar günü İstanbul’da düzenlenen kahvaltı programına katıldı.

Yakakent Belediye Başkanımız Sayın Hüseyin Kıyma, YADEF Genel Başkanı Hasan İnce, Samsun İli Yakakent İlçesi Büyükkırık ve Başalan Derneği Hamit Korkmaz, Kocaeli Darıca Samsun İli Yakakent İlçesi ve Çevre Köyleri Sosyal Yardımlaşma Derneği Başkanı İlhan Korkmaz, Samsun İli Yakakent İlçesi Karaaba Çöküyan Derneği Başkanı Ramazan Albayrak, Samsun Yakakent ve Alaçamlılar Sosyal Yardımlaşma ve Kültür Derneği Başkanı Kudret Tek, Samsun İli Yakakent İlçesi Uzunkız köyü Derneği Başkanı Aydın Coşkun, Maltepe İnşaatçılar Derneği Başkanı Aydın Köse, Samsun İli Yakakent İlçesi Kozköylüler ve Bahçelievler Derneği Başkanı Ahmet Koç, Samsun İli Yakakent İlçesi Sarıgöl Mahallesi Derneği Başkanı Naci Mete,  Mahalle Muhtarları, Belediye Meclis Üyeleri, İşadamları, çok sayıda dernek üyeleri ve Yakakent’li katıldı.

Samsun İli Yakakent İlçesi Büyükkırık ve Başalan Derneği Başkanı Hamit Korkmaz, düzenlenen kaynaşma ve tanışma kahvaltı programının amacının YADEF ve Samsun İli Yakakent İlçesi Büyükkırık ve Başalan Derneği olarak bir arada vakit geçirmek ve kaynaşmak olduğunu belirterek “Gönlümüzden, yüreğimizden ve aklımızdan geçenleri paylaşmak, dostlarımız ve sevdiklerimizle özlem gidermek, dernek faaliyetleri hakkında konuşabilmek için kahvaltı bahane olsun, hoş bir sohbette buluşalım istedik.

Bizleri kırmayıp davetimize katıldığınız için derneğimiz ve YADEF adına şükranlarımı sunuyor, hepinizi saygıyla selamlıyorum.” diye konuştu.

Yakakent Belediye Başkanımız Sayın Hüseyin Kıyma da birlik ve beraberlik içeren buluşmaların hemşerilik bilincinin gelişmesine katkı sağlayacağını belirterek YADEF Genel Başkanı Hasan İnce’ye, Samsun İli Yakakent İlçesi Büyükkırık ve Başalan Derneği Başkanı Hamit Korkmaz’a, dernek yönetimine ve katılım sağlayan herkese teşekkür etti

İstanbul’da yaşayan Yakakent’lilerle bir arada olmaktan mutluluk duyduğunu ifade eden Belediye Başkanımız Sayın Hüseyin KIYMA, kahvaltıya katılan hemşerilerine Yakakent Belediyesinin 2018 yılı proje takviminde yapılan, yapımına devam edilen ve yapılacak olan faaliyetlerin, projelerin ve yatırımların bilgilendirmesini yaptı.

Konuşmaların ardından hatıra fotoğraflarının çekinilmesi ile kahvaltı programı son buldu.