Belediye Başkanımız Öğrencilerin Karne Sevincine Ortak Oldu

2019-01-18

Yakakent Belediye Başkanı Hüseyin Kıyma İlçemizde bulunan Vali Erdoğan Cebeci İlköğretim Okulunda öğrenim gören öğrencilerin karne sevincine ortak oldu.

Vali Erdoğan Cebeci İlköğretim Okuluna gelerek çocukları bu günlerinde yalnız bırakmayan Belediye Başkanı Hüseyin Kıyma, öğrenci aileleri ve öğretmenler ile görüşerek sohbet etme imkânı buldu. Okul ziyaretinde protokol üyeleri ilk olarak sınıfları gezerek öğrencilere karnelerini takdim ederken, miniklerin sevinçleri ve heyecanı görülmeye değerdi. 2018- 2019 eğitim öğretim yılının ilk yarısı sona ererken, minikler karnelerine kavuşmanın sevincini yaşadı.

Okul ziyareti süresince öğrenciler ile yakından ilgilenen İlçe Kaymakamı Bahar Kaya ve Belediye Başkanı Hüseyin Kıyma, karneleri takdim etmelerinin ardından okul öğretmenleri ile sohbet ederek, talep ve isteklerini dinlediler.

Öğrencilere karnelerini takdim eden Belediye Başkanı Hüseyin Kıyma; “Sizler geleceğimizin teminatı olan çocuklarımız olarak bizler için her şeyden önemlisiniz ve değerlisiniz. Geride bıraktığımız eğitim öğretim döneminde çok çalıştınız. Tatilinizi eğlenerek ve güzelce dinlenerek geçirin. Hepinizin karneleri hayırlı olsun” dedi.

Vali Erdoğan Cebeci İlköğretim Okulunda düzenlenen karne törenine Yakakent İlçe Kaymakamı Bahar Kaya, Belediye Başkanı Hüseyin Kıyma, Milli Eğitim Müdürü Ahmet Çiçek, İlçe Jandarma Komutanı Gürkan Demir, İlçe Müftüsü Cemalettin Gezgiç, İlçe Milli Eğitim Müdürlüğü Şube Müdürü Ahmet Aktaş ve veliler katıldı.