Belediye Başkanımız Okul Ziyaretlerine Devam Ediyor…

2017-10-11

Başkanımız Sayın Hüseyin Kıyma ilçemizdeki okulları ziyaret ederek okul müdürleri ve öğretmenleri ile bir araya gelmeye devam ediyor.

2017-2018 Eğitim-Öğretim Yılının başlaması münasebetiyle ilçemizde bulunan Yakakent Anadolu İmam Hatip Lisesini ziyaret ederek yeni eğitim-öğretim yıllarını tebrik etti.

Okul eksiklerini yerinde gözlemleyen, Okul idarecileri ve Öğretmenleri ile eğitim hizmetlerine ilişkin değerlendirmelerde bulunan Belediye Başkanımız Sayın Hüseyin Kıyma; “İlçedeki tüm okullara eşit şekilde hizmet verildiğini ve öğrencilerimizin daha iyi şartlarda eğitim görmesi, öğretmenlerimizin de daha iyi şartlarda eğitim verebilmesi için çalışıyoruz” diyerek eğitim kurumlarından gelen taleplerin öncelikli olarak çözüldüğünün altını çizdi.

Belediye Başkanımız Hüseyin KIYMA: “Belediye olarak tüm araç gereçlerimizle okullarımızın yanında olduğumuzu, her zaman olduğu gibi bundan sonrada okullarımıza hizmet götürmekte elimizden gelenleri yapacağız.” açıklamasında bulundu.

Ayrıca Başkanımız “En iyi hizmet ve yatırım insan için yapılandır. Orta ve uzun vadede geleceğimizi sağlam temeller üzerine inşa etmek adına gençlerimize, insanımıza verdiğimiz önem ve değer bu güne kadar olduğu gibi bu günden sonra da katlanarak devam etmektedir. Ülkemizi muasır medeniyetler seviyesine koşar adımlarla taşıdığımız bu günlerde bizim en değerli varlıklarımız olan çocuklarımızın 2017-2018 eğitim öğretim sezonuna başarılı ve heyecanla başladıklarını görebiliyoruz. Öğrencilerimizin, öğretmenlerimizin ve ailelerimizin başarı ve heyecanlarının hayatları boyunca devam etmesini temenni ediyor, yeni eğitim öğretim yılının hayırlara vesile olmasını diliyorum" dedi.

İdarecilerin ve Öğretmenlerin istek ve şikayetlerini dinleyen Belediye Başkanımız Sayın Hüseyin KIYMA öğretmenler Belediye olarak okul bahçesinde gerçekleştirecek olduğumuz BOCCE sahası çalışmalarından dolayı teşekkür ederek memnuniyetlerini dile getirdiler.