Belediye Başkanımız Personeli İle Bayramlaştı

2018-06-14

Yakakent Belediye Başkanımız Sayın Hüseyin Kıyma, Ramazan Bayramı öncesi Arefe günü Birim Müdürleri ile birlikte personeli ile bayramlaştı.

Yakakent Belediyesi Sosyal Hizmetler ve Çözüm Merkezi Salonu’nda gerçekleştirilen bayramlaşma törenine tüm belediye personeli katılırken Belediye Başkanımız Sayın Hüseyin Kıyma, Yakakent Belediyesi olarak her zaman büyük bir aile olarak çalıştıklarını belirterek; “ Rabbim bizlere bir Ramazan arefesinde daha buluşmayı nasip etti. Bu ramazanda da diğer ramazanlarda olduğu gibi birlik beraberlik içerisindeydik.

Yapılan tüm eserlerimizde her projemizde, ister saha personeli olsun, ister ofiste çalışan personelimiz olsun herkesin son derece katkısı bulunmaktadır.

Her projemizde herkesin desteği olmuştur. Önemli olan vatandaşın istediği projeleri hayata geçirmektir. Ben bu vesile ile ramazan ayı içerisinde mahalle iftarlarında görev alan iftarını bizden sonra açan personelime çok teşekkür ederim.

Bütün çalışanlarımıza emeklerinden dolayı teşekkür ederim. Hiçbir zaman sevgi ve saygınızı yitirmeyin. Sevdiklerinizle birlikte hayırlı bayramlar diyorum” dedi.

Yoğun geçen ramazan ayında özellikle dışarıda çalışan personeline ve tüm bu süreçte yer alan ofis personeline teşekkür eden Belediye Başkanımız, görevde olduğu 4 yıllık süreçte personeli ile birlikte pek çok güzel işe imza attıklarını belirtti.

Bayramlaşma programının ardından Belediye Başkanımız Sayın Hüseyin Kıyma, tek tek personeli ile bayramlaşarak, bayram çikolatası ve kolonyası hediye etti.

Bayramlaşma töreninin ardından açıklamalarda bulunan Belediye Başkanımız, tüm İslam aleminin Ramazan Bayramı’nı kutlayarak hayırlara vesile olmasını diledi.

Her bayram olduğu gibi bu bayram öncesinde belediye personelleri ile tek tek bayramlaştıklarını ifade eden Başkanımız, “Başı rahmet, ortası mağfiret, sonu ebedi azaptan kurtuluş olan Ramazan ayını huzur ve mutluluk içerisinde yaşadık ve bayrama ulaştık. Ben bu vesile ile tüm kardeşlerimizin mübarek Ramazan Bayramı’nı tebrik ediyorum.

Bizde her yıl olduğu gibi belediye personellerimiz ile bir araya gelerek bayramlaştık. Gerek dış mekân da gerekse hizmet binasında çalışan personellerimizin bayramlarını kutladık” dedi.