Belediye Başkanımız Yakakent 100. Yıl İlköğretim Okuluna Ziyarette Bulundu

2018-10-04

Belediye Başkanımız Hüseyin Kıyma 2018/2019 yeni eğitim öğretim yılı nedeniyle Yakakent 100. Yıl İlköğretim Okuluna ziyarette bulundu.

Belediye Başkanımız Hüseyin Kıyma, 2018/2019 yeni eğitim öğretim yılı nedeniyle Merkez Mahallesi Bahçelievler mevkiinde bulunan Yakakent 100. Yıl İlköğretim Okulunu ziyaret ederek okul idarecileri ve Öğretmenleri ile yaptığı görüşmede okulların durumları hakkında bilgi alarak, istek ve talepleri yerinde dinledi.

Eğitim Öğretim yılı 2018-2019 sezonunun öğrenci, öğretmen ve veliler için başarılı geçmesini dileyen Başkan Kıyma; "Geleceğe yönelik yatırımlarımız her geçen gün katlanarak devam etmektedir. Bu yatırımlar arasında birinci önceliğimiz olarak, hizmet anlayışımızın rotası olan insan odaklı hizmet yer almaktadır.

En iyi hizmet ve yatırım insan için yapılandır. Orta ve uzun vadede geleceğimizi sağlam temeller üzerine inşa etmek adına çocuklarımıza, insanımıza verdiğimiz önem ve değer bugüne kadar olduğu gibi bugünden sonra da katlanarak devam etmektedir.

Ülkemizi muasır medeniyetler seviyesine koşar adımlarla taşıdığımız bu günlerde bizim en değerli varlıklarımız olan çocuklarımızın 2018-2019 eğitim öğretim sezonuna başarılı ve heyecanla başladıklarını görebiliyoruz.

Öğrencilerimizin, öğretmenlerimizin ve ailelerimizin başarı ve heyecanlarının hayatları boyunca devam etmesini temenni ediyor, yeni eğitim öğretim yılının hayırlara vesile olmasını diliyorum" dedi.