Belediye Başkanımız Yapımı Tamamlanan Projede İncelemelerde Bulundu.

2018-12-20

Belediye Başkanımız Hüseyin Kıyma, yapımı sona eren “Çok Amaçlı Gezinti Yolu ve Pazaryeri” çalışma alanında incelemelerde bulundu.

Başkanımız Hüseyin Kıyma “Çok Amaçlı Gezinti Yolu ve Pazaryeri” AK Parti Yakakent İlçe Başkanı Ahmet Günel, Belediye Meclis Üyeleri, Turan Çakır, Naile Yetmişbir, Muhteber Çevik, Hasan Sarısoy, Mustafa Çakır, Mustafa Kullukcı ve Belediye birim amirleri ile beraber İlçemiz halkının hizmetine sunulacak projeyi tanıtarak yapılan çalışmalar hakkında bilgilendirmelerde bulundu.

Belediye Başkanımız yaptığı bilgilendirmede; ‘’Halkımızın büyük bir çoğunluğunun talebi doğrultusunda projelendirilerek çalışmalarımıza dahil ettiğimiz “Çok Amaçlı Gezinti Yolu ve Pazaryeri Projesinde nihayete erdik.

Belediyemizin imkanları ile 01.08.2018 tarihinde ihalesine başlanan ve 19.12.2018 tarihinde yapımı tamamlanan vatandaşlarımızın yaya ve toplu taşıma araçlarıyla çok rahat ulaşabileceği, sosyal etkinlikler için uygun, aynı zamanda ilçemizin nüfus yoğunluğu yaşadığı dönemlerde otopark hizmetinin sağlanacağı, yerli üreticilerimiz ve pazarcı esnafımızın birlikte kullanabileceği yazın güneşten, kışın soğuktan korunabileceği, içerisinde mescidi ve tuvaletleri bulunan proje halkımızın hizmetine sunulmuştur.

Çok kısa bir zamanda yoğun bir çalışma temposu ve takvimi içerisinde ivedilikle hayata geçirdiğimiz bu proje tüm halkımıza ve Pazar esnafımıza hayırlı olmasını dileyen Başkan Kıyma, çalışmalarda emeği geçen AK Parti İlçe Teşkilatımıza, Belediye Meclis Üyelerimize, A&B Mühendislik yetkililerine ve Belediyemiz çalışanlarına teşekkür ederim.’’ dedi.

Son olarak Belediye Başkanımız Her zaman ifade ettiğimiz gibi daima millet daima hizmet parolasıyla proje ve çalışmalarımıza devam edeceğiz” ifadelerine yer verdi.