Belediye Başkanımız Yeni Atanan Halk Eğitim Müdürünü Ziyaret Etti

2017-10-11

Belediye Başkanımız Sayın Hüseyin Kıyma ve Yakakent Belediyesi Büyükşehir Meclis Üyesi Turan Çakır ile birlikte İlçemiz Halk Eğitim Merkezi Müdürlüğüne yeni atanan Halk Eğitim Merkezi Müdürü Kadir Çakır’ı ziyaret etti.

Sıcak bir ortamda gerçekleşen ziyaretten memnuniyet duyduğunu ifade ederek Halk Eğitim Merkezi müdürü Kadir Çakır "İlçe Halk Eğitim Merkezi Müdürlüğü olarak yeni dönemde eğitimin yaygınlaşmasıyla ilgili çalışmalarımızı sürdüreceğiz. Yakakent doğası ve orijinal yapısı ile muhteşem bir yer. Elbirliği ile bu güzel ilçeyi yerli ve yabancı misafirlerimize en güzeli ile sunacağız. Önümüzdeki dönemde ilçenin sosyal, kültürel ve ekonomik kalkınmasına katkı sağlayabilecek kurslar açmayı düşünüyoruz. Hayırlı olsun ziyaretimize gelen Belediye Başkanımız Sayın Hüseyin Kıyma’ya ve Yakakent Belediyesi Büyükşehir Meclis Üyemiz Turan Çakır’a çok teşekkür ediyorum" dedi.

Belediye Başkanımız Sayın Hüseyin Kıyma “ Bilgi çağımızın en değerli hazinesi. İlçemiz son yıllarda popülaritesi hızla artan bir turizm merkezi olmak yönünde ilerliyor. Bu Doğal turizm potansiyeli içine yöremize ait yöresel ürünlerin ve el sanatlarının da adapte edilmesinin yararlı olacağına inanıyor, ilçemizde açılacak kurslarda bu tür uygulamalara yer verilmesi gerektiğini düşünüyorum.

İlçemize yeni atanan Halk Eğitim merkezi müdürümüz Sayın Kadir Çakır ile uyum içerisinde istişare ederek ilçemiz adına başarılı çalışmalarda bulunacağımıza inanıyor,  yeni görevinde kendisine başarılar diliyorum.” Dedi.