Belediye Başkanımızdan İstankol Ailesine Teşekkür Mesajı

2018-04-12

İlçemizde bir süredir devam eden altyapı projesi nedeniyle zarar gören yol ve yaya kaldırımlarının bakım onarım ve yenileme çalışmaları üst yapı düzenlemeleri kapsamında parke (Kilit) taş kaplama ve peyzaj çalışmaları hız kesmeden devam ediyor.

Üst yapı çalışmaları kapsamında İlçemiz Merkez Mahallesine bağlı Sağlık Ocağı mevkii 124. Sokakta alt yapı çalışmaların tamamlandığı bölgelerde parke taş (Kilit Taş) kaplama ve peyzaj çalışmaları başlanmıştır.

Çalışmalar sırasında özellikle yol ve kaldırımların genişliği açılarından bazı kısımlarda karşılaşılan bahçe duvarı ve benzeri sınırlamaların mülkiyet sahibi vatandaşlarımızın anlayışları ve gösterdikleri hoşgörü neticesinde aşılarak, yeni kaldırım ve yollarımızda genişlik ve sürekliliğin sağlanmasına çalışıldığını, bu hususta özellikle bahçe duvarların mülkiyet haklarından feragat ederek, yolların ve kaldırımların daha geniş yapılabilmesi için hiç tereddüt etmeden belediyemiz tarafından duvarlarının sökülerek yollara ve kaldırımlara dâhil edilmesine müsaade eden Emine İstankol, oğlu Bülent İstankol ve Ailesine gösterdikleri anlayış, hoşgörü ve katkılarından dolayı İlçemiz adına teşekkürü bir borç biliyor, şükranlarımızı sunuyoruz.