Belediye Başkanları Samsunspor İçin Bir Araya Geldi

2018-01-13

Samsun Valisi Sayın Osman Kaymak, Sevgi Kafe'de belediye başkanlarıyla Samsunspor zirvesi gerçekleştirdi.

Büyükşehir Belediyesi de dahi olmak üzere 13 belediye başkanıyla sabah kahvaltısında bir araya gelip Samsunspor Yardım Kampanyası'na Samsun Valisi Osman Kaymak, belediyelerden destek istedi.

Kahvaltıya Büyükşehir Belediyesi Başkanvekili Turan Çakır, İlkadım Belediye Başkanı Erdoğan Tok, Atakum Belediye Başkanı İshak Taşçı, Belediye Başkanımız Hüseyin Kıyma, Tekkeköy Belediye Başkanı Hasan Togar, Çarşamba Belediye Başkanı Hüseyin Dündar, Bafra Belediye Başkanı Zihni Şahin, Terme Belediye Başkanı Şenol Kul, 19 Mayıs Belediye Başkanı Osman Topaloğlu, Havza Belediye Başkanı Murat İkiz, Salıpazarı Belediye Başkanı Halil Akgül, Alaçam Belediye Başkanı Hadi Uyar, Vezirköprü Belediye Başkanı İbrahim Sadık Edis ve Samsunspor'dan istifa eden eski başkan Erkurt Tutu da katıldı.

DESTEK SÖZÜ VERDİLER

Düzenlenen kahvaltı programında Valimiz başlatılan Samsunspor Yardım Kampanyası'na belediyelerin sağlayacağı maddi destek konusunda fikir alışverişinde bulundular. Ayrıca Kırmızı- Beyazlı kulüpteki genel kurul öncesi yönetimsel anlamda da nelerin yapılabileceği masaya yatırıldı. Vali Kaymak'ın başkanlara önümüzdeki hafta içi oyunculara ödeme yapılması gerektiğini hatırlatarak maddi destek konusunda aceleci davranmalarını istedi. Toplantıya katılan tüm belediye başkanlarının bütçeleri ölçüsünde destek sözü verdiği ve pazartesi itibariyle paranın Samsunspor Yardım Kampanyası için açılan hesaba yatırılacağı ifade edildi. Toplanacak paralarla oyuncuların ödemeleri yapılıp eğer şartlar oluşursa da transfer tahtası açılacak denildi.