Belediye Personelinden Başkan Kıyma’ya Hayırlı Olsun Ziyareti

2019-01-24

Yakakent Belediyesi personeli, Belediye Başkanlığına tekrar aday olarak açıklanan Yakakent Belediye Başkanı Hüseyin Kıyma’ya hayırlı olsun ziyaretinde bulundu.

Belediye Başkanlık makamında personelini kabul eden Başkan Hüseyin Kıyma, adaylığının hayırlı olması dileğinde bulunulmasının ardından personeline teşekkür ederek “ Hepinizden Allah Razı olsun. Rabbim bizi utandırmasın” dedi.

Ziyarette personele konuşan Belediye Başkanı Hüseyin Kıyma “ 30 Mart 2014 tarihinde Belediye Başkanlığına seçildik. 1. Dönemimizi de tamamlamak üzereyiz. Allah' a hamd olsun, çok başarılı bir belediyecilik dönemi geçirdik diye düşünüyorum. Bunu da tek başıma değil, buradaki personelimle, kardeşlerimle, başardık. Bu başarıda her birinizin, emeği var, alın teri var. Ben bundan dolayı her birinize ayrı ayrı teşekkür ediyorum. Hepimiz, tevazu’yu ön planda tutmamız gerekiyor.

Önceki dönemde gösterdiğimiz gayreti yeni dönemde de fazlasıyla göstermemiz gerekiyor. Cumhurbaşkanımızın da her zaman söylediği Gönül Belediyeciliğine bu dönemde çok ağırlık vereceğiz. Önemli olan insanların gönlüne girebilmek. İster yeni meydan yaptırın, isterseniz altından yaptırın, eğer insanın gönlüne giremediyseniz, o insan için bu çalışmaların bir önemi yok. Sizden isteğim Hüseyin Kıyma insanları nasıl karşılıyorsa, nasıl ağırlıyorsa, sizde insanları öyle karşılamalı, öyle ağırlamalısınız.” diye konuştu.