Belediyemiz Çalışanlarına Yılsonu Yemeği Düzenlendi.

2017-12-28

Belediye Başkanımız Sayın Hüseyin KIYMA, Belediyemiz ve İŞKUR çalışanlarına 2017 yılında yaptıkları özverili çalışmaları nedeniyle bugün öğle yemeği ikramında bulundu.

Belediyemiz Kademe bahçesinde, yazdan kalma güneşli bir günde düzenlenen yemeğe Belediye Başkanımız Hüseyin KIYMA ve eşi Nezahat KIYMA, Belediye Başkan Yrd. Hüseyin YİĞİT, birim müdürleri, belediye ve İŞKUR çalışanları katıldı.

Kaynaşmanın güzel bir örneğinin sergilendiği yemekte yılsonu değerlendirmesi yapan Belediye Başkanımız Sayın Hüseyin KIYMA; "Bizler zaman zaman personelimiz ile birlikte çeşitli etkinliklerde bir araya gelerek kaynaşma ve dayanışma içerisinde moral ve motivasyon depolayarak aylık ve yılsonu değerlendirme faaliyetlerinde bulunarak vatandaşlarımıza hizmet vermekten onur duymaktayız.” Dedi.

2017 yılını aktif ve verimli bir şekilde tamamladıklarını belirten Belediye Başkanımız, personelimize gayretli çalışmalarından dolayı teşekkür ederek “Ardımızda güzel eserler, övünülecek işler bıraktıysak bunun sevabından hepimiz nasipleniyoruz. Sevabımız hepimizin ortak kazanımımızdır.“

Belediyenin işi hizmet anlamında her yıl olduğu gibi 2018 yılında da iyi yürümeli. Vatandaşa her konuda yardımcı olunmalı ve her vatandaşa eşit davranmalı. Yakakent belediyesi olarak yaptığımız hizmetlerde 2017 yılında epey mesafe kat ettik. Yakakent her yıl pozitif yönde değişiyor ve gelişiyor. Bu gelişme bizleri memnun ediyor. Öncelikle bütün yönetici arkadaşlardan işçi arkadaşlarımıza kadar herkese ayrı ayrı teşekkür ediyor ve Allah razı olsun diyorum. Bundan sonrada bu güzel hizmetleri muhakkak artarak devam ettireceğiz. Çünkü beklentiler fazla, Yakakent’imizin ölçeği büyüdü. İnsanların beklenti düzeyleri arttı. Önceliğimiz her zaman vatandaşlarımızın memnuniyeti olmalıdır. Vatandaşımızı hiçbir zaman geri çevirmeyin ve onların istek, şikayet ve önerilerini dinleyin.” Dedi.

Daha sonra iş güvenliğine değinen Belediye Başkanımız Hüseyin KIYMA; “Bütün arkadaşlar işini yaparken önce iş güvenliğini almalı. En önemlisi iş güvenliğidir. İşler yasalar ve mevzuat çerçevesinde disiplinli bir şekilde yapılmalı. Ne olursa olsun hizmet elbette önemli ancak iş güvenliği yani sizlerin güvenliği çok daha önemli. Sizler bize emanetsiniz asla ve asla tedbir ve önleminizi almadan işe başlamayın. Bozulan bir makina tamir edilebilir ancak giden bir can geri gelmez. Sizlerin evlerine sağlıklı gitmesi aileleri ile huzur içerisinde oturması bizlerin en büyük hedefi ifadelerini kullandı.”

Yılsonu toplantı yemeği sonun personelin görüş ve önerileri ile sormak istedikleri soruları dinleyen Belediye Başkanımız, “2016 ve 2017 yılında Ülkemiz adına kötü günlerin yaşandığını, ancak her yeni yılın, yeni başlangıçlar demek olduğunu, geçmişe ait yaşanan bütün olumsuzlukların geride bırakılıp, gelecek adına güzel şeylerin umut edildiği yeni yılda huzur, sağlık ve mutluluk bizlerle olsun. Tüm çalışma arkadaşlarımın yeni yılını kutluyorum” dedi.