Belediyemizde Bayramlaşma Programı Düzenlendi

2018-06-15

Bayramın 1.günü Yakakent Belediyesi Sosyal Hizmetler Çözüm Merkez’inde saat 11.00 ile 11.30 arası Bayramlaşma programı düzenlendi.

İlçemiz Kaymakamlığı ile birlikte yapılan Bayramlaşma merasiminde; saat 11:00 –11:15 arası İlçe Jandarma Komutanlığında askerlerle, saat 11:15 – 11:30 arası İlçe Emniyet Müdürlüğünde emniyet personeliyle, saat 11.30 – 12.00 arasında Belediye Daire Amirleri, İlçe Kaymakamı, Emniyet Amiri, Garnizon Komutanı halkımızın bayramını tebrik etti.

Yakakent Belediyesi Sosyal Hizmetler ve Çözüm Merkezi Toplantı Salonu’nda Bayramlaşma programında Belediye Başkanımız Sayın Hüseyin Kıyma ve Belediye Başkan Yardımcısı Hüseyin Yiğit konuklar ile tek tek bayramlaştı.

Bayramlaşma Programına İlçe Kaymakamı Sayın Selin Sarı, İlçe Garnizon Komutanı Gürkan Demir, İlçe Emniyet Amiri Murat Sarı, Belediye Meclis Üyeleri, Daire Amirleri, Siyasi Parti Temsilcileri, Mahalle Muhtarları ve vatandaşlar katıldı.

Katılan herkes birbiri ile bayramlaşırken koyu sohbetler yaşandı. Bayramlaşma töreninde kısa bir açıklama yapan Belediye Başkanımız Sayın Hüseyin Kıyma şunları söyledi; “Cenabı Allaha şükürler olsun ki bizlere bir bayramı daha hep birlikte geçirmeyi nasip etti. Bu vesile ile Yüce Allah’tan tüm hemşerilerimizin huzur içerisinde, mutluluk içerisinde evlerinde çocuklarıyla ağız tadıyla bayramı geçirmelerini diliyorum.

Bayramlaşma programında bizleri yalnız bırakmayan tüm vatandaşlarımıza teşekkür ediyorum. Çeşitli sebeplerle bizlerle olamayan hemşerilerimizin de ayrıca bayramlarını tebrik ediyor, Terörle mücadelede şehit olan kardeşlerimize Allah’tan rahmet, geride kalanlarına sabır diliyorum.” dedi.