Belediyemizde Bayramlaşma Programı Düzenlendi

2019-06-04

Bayramın 1.günü Yakakent Belediyesi Sosyal Hizmetler Çözüm Merkez’inde saat 14:30 ile 15.30 arası Bayramlaşma programı düzenlendi.

İlçemiz Emniyet Amirliği ve İlçe Jandarma Komutanlığı ile birlikte yapılan Bayramlaşma merasiminde Belediye Başkanımız Hüseyin Kıyma, Bafra Bölge Trafik Amiri Murat Sarı, Garnizon Komutanı Gürkan Demir, İlçe Emniyet Amirliği Baş Polisi Gürol Gürsoy Belediye Meclis Üyeleri, Belediye Birim Amirleri halkımızın ve belediye personelinin bayramını tebrik etti.

Yakakent Belediyesi Sosyal Hizmetler ve Çözüm Merkezi Toplantı Salonu’nda Bayramlaşma programında Belediye Başkanımız Sayın Hüseyin Kıyma ve Belediye Başkan Yardımcısı Hüseyin Yiğit konuklar ile tek tek bayramlaştı.

Bayramlaşma Programına Belediye Başkanı Hüseyin Kıyma, Bafra Bölge Trafik Amiri Murat Sarı, Garnizon Komutanı Gürkan Demir, YADEF Genel Başkanı Hasan İnce, , AK Parti eski İlçe Başkanı Mehmet Gençoğlu, İlçe Emniyet Amirliği Baş Polisi Gürol Gürsoy, Belediye Başkan Yardımcısı Hüseyin Yiğit, Belediye Meclis Üyeleri, Belediye Birim Amirleri, Mahalle Muhtarları ve vatandaşlar katıldı.

Katılan herkes birbiri ile bayramlaşırken koyu sohbetler yaşandı. Bayramlaşma töreninde kısa bir açıklama yapan Belediye Başkanımız Sayın Hüseyin Kıyma şunları söyledi; “Cenabı Allaha şükürler olsun ki bizlere bir bayramı daha hep birlikte geçirmeyi nasip etti. Bu vesile ile Yüce Allah’tan tüm hemşerilerimizin huzur içerisinde, mutluluk içerisinde evlerinde çocuklarıyla ağız tadıyla bayramı geçirmelerini diliyorum.

Bayramlaşma programında bizleri yalnız bırakmayan tüm vatandaşlarımıza teşekkür ediyorum. Çeşitli sebeplerle bizlerle olamayan hemşerilerimizin de ayrıca bayramlarını tebrik ediyor, Terörle mücadelede şehit olan kardeşlerimize Allah’tan rahmet, geride kalanlarına sabır diliyorum.” dedi.