Belediyemizde İŞKUR Personel Bilgilendirme Toplantısı Düzenlendi

2018-07-10

Belediye Başkanımız Sayın Hüseyin KIYMA’nın başlattığı ve her ay düzenli olarak yapılan, Temmuz ayı İŞKUR personel toplantısı yapıldı.

Çay molasında Belediyemizin kademesinde gerçekleştirilen toplantıya belediye bünyesinde çeşitli görevlerde çalışan İŞKUR personeller katıldı.

Toplantıda belediyemizin yapmış olduğu çalışmalar ele alınarak önümüzdeki süreçte yapılması planlanan çalışmalar ve projeler hakkında bilgilendirmeler yapıldı.

Toplantıda konuşma yapan Belediye Başkanımız Sayın Hüseyin KIYMA, “Belediyenin işi hizmet anlamında iyi yürümeli. Vatandaşa her konuda yardımcı olunmalı ve her vatandaşa eşit davranmalı. Amacımız belediyemizin yapması gereken işleri en güzel şekilde organize etmektir.

Yapılan çalışmalar koordineli bir şekilde devam ediyor. Verilen işleri yeri ve zamanında yerine getirmeye devam edelim. Müdürlerimize sıkıntı çıkarmayalım. Biz işimizi iyi yaparsak belediyemiz daha ön plana çıkar. Belediye ilçenin aynasıdır. Yaptığımız işleri isteyerek ve severek yapmaya devam edelim.

Çünkü beklentiler fazla, Yakakent’imizin ölçeği büyüdü. İnsanların beklenti düzeyleri arttı. Önceliğimiz her zaman vatandaşlarımızın memnuniyeti olmalıdır” dedi.

Daha sonra iş güvenliğine değinen Belediye Başkanımız Hüseyin KIYMA; “Bütün arkadaşlar işini yaparken önce iş güvenliğini almalı. En önemlisi iş güvenliğidir. İşler yasalar ve mevzuat çerçevesinde disiplinli bir şekilde yapılmalı.

Ne olursa olsun hizmet elbette önemli ancak iş güvenliği yani sizlerin güvenliği çok daha önemli. Sizler bize emanetsiniz asla ve asla tedbir ve önleminizi almadan işe başlamayın. Bozulan bir makina tamir edilebilir ancak giden bir can geri gelmez.

Sizlerin evlerine sağlıklı gitmesi aileleri ile huzur içerisinde oturması bizlerin en büyük hedefi ifadelerini kullandı.

Toplantının sonun personelin görüş ve önerileri ile sormak istedikleri soruları dinleyen Belediye Başkanımız, ayrıca bütün personele çalışmalarından dolayı teşekkür etti.