Belediyemizde Kurban Bayramı Bayramlaşma Programı Düzenlendi

2018-08-21

Kurban Bayramın 1.günü Yakakent Belediyesi Sosyal Hizmetler Çözüm Merkez’inde saat 15.00 ile 16.00 arası Kurum Amirleri ve Vatandaşlar ile Bayramlaşma programı düzenlendi.

İlçemiz Kaymakamlığı ile birlikte yapılan Bayramlaşma merasiminde; saat 14:30 –14:45 arası İlçe Jandarma Komutanlığında askerlerle, saat 14:45 – 15:00 arası İlçe Emniyet Müdürlüğünde emniyet personeliyle, saat 15:00 – 16.00 arasında Belediye Başkanımız Sayın Hüseyin KIYMA, Yakakent İlçe Kaymakamı Sayın Bahar Kaya, İlçe Garnizon Komutanı J. KD. Bçvş. Gürkan DEMİR, Emniyet Amiri Dursun ÇİÇEK, siyasi partilerin ilçe başkanları, Kamu Kurum ve Kuruluşlarının Müdür ve Amirleri halkımızın bayramını tebrik etti.

Yakakent Belediyesi Sosyal Hizmetler ve Çözüm Merkez’inde Bayramlaşma programında Belediye Başkanımız Hüseyin KIYMA ve Yazı İşleri Müdürü Murat Kunduz konuklar ile tek tek bayramlaştı.

Belediye Başkanımızın Vatandaşlar ve konuklar ile tek tek bayramlaştığı bayramlaşma programına Yakakent İlçe Kaymakamı Sayın Bahar Kaya, İlçe Garnizon Komutanı J. KD. Bçvş. Gürkan DEMİR, Emniyet Amiri Dursun ÇİÇEK, Belediyemiz Birim Amirleri, Belediye Meclis Üyeleri, Kurum Amirleri, Mahalle Muhtarları ve vatandaşlar katıldı.

Katılan herkes birbiri ile bayramlaşırken koyu sohbetler yaşandı. Bayramlaşma töreninde kısa bir açıklama yapan Belediye Başkanımız şunları söyledi; “Cenabı Allaha şükürler olsun ki bizlere bir Kurban bayramını daha hep birlikte geçirmeyi nasip etti. Bu vesile ile Yüce Allah’tan tüm hemşerilerimizin huzur içerisinde, mutluluk içerisinde evlerinde çocuklarıyla ağız tadıyla bayramı geçirmelerini diliyorum.

Bayramlaşma programında bizleri yalnız bırakmayan tüm vatandaşlarımıza teşekkür ediyorum. Çeşitli sebeplerle bizlerle olamayan hemşerilerimizin de ayrıca bayramlarını tebrik ediyor, Terörle mücadelede şehit olan kardeşlerimize Allah’tan rahmet, geride kalanlarına sabır diliyorum.” dedi.