Bulunan Para Sahibine Teslim Edildi.

2019-04-03

İlçemizde Rasim Çağlar Caddesinde bulduğu 1.210,00 TL parayı zabıtaya teslim eden genç, paranın sahibine ulaşmasını sağladı.

Rasim Çağlar Caddesinde kaldırımda para olduğunu fark eden Vedat Acer, bulduğu parayı belediye zabıta amirliğine teslim etti.

Parasını düşüren Osman Gök polise başvurduğu yönündeki bilginin alınmasının ardından zabıta ekipleri, parayı bulan Acer ile Gök’e ulaştı. Kaybettiği parasına kavuşan Osman Gök, Rasim Çağlar Caddesinde kaldırımda yürüdüğü sırada parayı düşürmüş olabileceğini belirtti. Osman Gök, parayı bulup kendisine teslim eden Vedat Acer’e ve zabıta ekiplerine teşekkür etti.

Zabıta Amiri Erdem Tarık Topal tutanak tutarak gerekli işlemleri uyguladıktan sonra bulunan paranın sahibine ulaştırılması için çalışma yaptığının ifade edildiği açıklamada, ekiplerin belediyeden anons yaparak bulunan parayı sahibine kısa sürede ulaştırdığı kaydedildi.

Zabıta Amiri Topal, duyarlı vatandaşların zaman zaman kayıp eşyaları kendilerine teslim ettiğini aktararak, "Bizler de bulunan eşyaları tutanakla teslim alıp araştırma yaparak kayıp eşyaların sahiplerini bularak teslim ediyoruz. Aynı şekilde ilçemizde görev yapan ekiplerimiz de zaman zaman bu tip olaylarla karşılaşıyor. Bizler halkımızın hem can güvenliğini, hem de mal güvenliğini koruyoruz." ifadelerini kullandı.