Büyükkırık İlkokulu Oyun Parkı Alan Çalışmaları

2018-10-18

Yakakent Belediyesi eğitime verdiği destek kapsamında Büyükkırık Mahallesi İlkokulu bahçesinde çocuklar için oyun parkı kurdu.

Yakakent Belediyesi eğitime verdiği desteği sürdürmeye devam ediyor. Öğrencilere ve okullara her fırsatta destekte bulunan Yakakent Belediye Başkanı Hüseyin Kıyma bu kapsamda daha önce yemekhane çalışmasının yapıldığı Büyükkırık Mahallesi İlkokulu bahçesine çocuklar için oyun parkı kurdu.

Yakakent Belediyesi Fen İşleri Müdürlüğü ekipleri tarafından çeşitli oyun elamanlarının montajının yapıldığı okulda, öğrenciler oyun parkının sevincini yaşadı.

Konuya ilişkin açıklama yapan Yakakent Belediye Başkanı Sayın Hüseyin Kıyma, eğitime önem verdiklerini söyledi.

Okul çevresinde yapılan düzenlemelerden ve son olarak kurulan oyun parkından memnuniyetlerini dile getiren öğrenciler ise Belediye Başkanı Hüseyin Kıyma’ya teşekkür ettiler.