Büyükkırık Mahallesi “Her Akşam Başka Bir Mahalde İftar Yemeği” Programı

2018-06-12

Yakakent Belediyesi olarak beş yıldır uygulamaya koyduğumuz “Her Akşam Başka Bir Mahalde İftar Yemeği” programımızı bu akşam Büyükkırık Mahallesi camisi bahçesine kurduğumuz iftar soframızla mahalle halkımızla buluştuk.

Aynı sofrada buluşan ve aynı lokmalarla oruçlarını açan vatandaşlara, Yakakent Belediye Başkanımız Sayın Hüseyin Kıyma, Belediye Meclis Üyemiz Muhteber Çevik, Yakakent Büyükkırık Köyü Derneği Başkanı Hamit Korkmaz, Yakakent’iler Derneği Başkanı Kudret Tek, 2018 Yılı Yakakent Belediyesi Geleneksel Hıdırellez Şenlikleri Güreş Ağası Birol Korkmaz, Büyükkırık Mahalle Muhtarı Yılmaz Er, Şehir dışından gelen misafirler ve mahalle halkı eşlik etti.

Yakakent İlçesinde, Ramazan Ayının güzelliklerini hep birlikte tattıklarını söyleyen Belediye Başkanımız Hüseyin Kıyma, “ Yakakent bizim evimiz. Yakakentliler de ailemiz. Bu anlamda Ramazan Ayının güzelliklerini ailemizle birlikte yaşamak için beş yıldır olduğu gibi bu Ramazanda da iftar programı düzenledik. İftarlarla mahallelerde kurduğumuz sofralarda oruçlarımızı vatandaşlarımızla birlikle açıyoruz.

Bu akşam bizleri yalnız bırakmayan Belediye Meclis Üyemiz Muhteber Çevik’e, Yakakent Büyükkırık Köyü Derneği Başkanı Hamit Korkmaz’a, Yakakent’iler Derneği Başkanı Kudret Tek’e, 2018 Yılı Yakakent Belediyesi Geleneksel Hıdırellez Şenlikleri Güreş Ağası Birol Korkmaz’a, Büyükkırık Mahalle Muhtarı Yılmaz Er’e, misafirlerimize ve tüm mahalle halkına teşekkürlerimi sunuyorum.

Bizler bu akşam sizlerle birlikte olmak, sizlerle orucumuzu açmak istedik. Sizlerde bizim soframıza geldiniz, bizleri yalnız bırakmadınız. Cenab-ı Hakk tuttuğumuz oruçları kabul etsin. Ramazan ayının manevi ortamında birlik ve beraberliğimizin güçlenerek devam etmesini daha nice ramazanlara hep birlikte ulaşmayı ümit ediyor.

Bu münasebetle tüm hemşerilerimin ve İslam Alemi’nin geçmiş Mübarek Kadir Gecesi’ni en içten dileklerimle tebrik eder, ülkemize ve tüm insanlığa barış, sağlık ve esenlikler getirmesi temennisiyle, gelecek Ramazan Bayramınızı şimdiden kutluyorum” Dedi.