CEPDER Başkanı Esat Şahin Başkanımızı Ziyaret Etti

2018-05-25

İstanbul’da faaliyet gösteren Samsun İli Yakakent İlçesi, Çepni Mahallesi Sosyal Yardımlaşma ve Dayanışma Derneği Başkanı Sayın Esat Şahin ve Yönetim Kurulu Üyeleri, Belediye Başkanımız Sayın Hüseyin Kıyma’yı makamında ziyaret ettiler.

İstanbul’da faaliyet gösteren Samsun İli Yakakent İlçesi, Çepni Mahallesi Sosyal Yardımlaşma ve Dayanışma Derneği Başkanı Sayın Esat Şahin ve Yönetim Kurulu Üyeleri, Belediye Başkanımız Sayın Hüseyin Kıyma’yı makamında ziyaret ettiler.

Nezâket ziyaretinde bulunan CEPDER Yönetim Kurulu Başkanı Esat Şahin, Belediye Başkanımız; Hüseyin Kıyma ’ya yaptıkları çalışmalar hakkında bilgiler vererek fikir alış verişinde bulundular. Ziyaret esnasında Dernek Başkanı Esat Şahin Başkanımıza Derneklerinin logolu saatini Belediye Başkanımıza hediye etti.

Sohbet havasında geçen ziyaretten duyduğu memnuniyeti dile getiren Başkanımız Hüseyin Kıyma, Dernek Başkanı ve Yönetim Kurulu Üyelerine nazik ziyaretleri ve hediyeleri için teşekkürlerini sundu.