Çepni Mahallesi “Her Akşam Başka Bir Mahalde İftar Yemeği”

2018-05-30

Yakakent Belediyesi’nce her yıl düzenlenen ve mahalle sakinlerini aynı masa etrafında buluşturan “Her Akşam Başka Bir Mahalde İftar Yemeği” programının ikincisi Çepni Mahallesi Karacababa Mevkii’nde gerçekleşti.

Çepni Mahallesi Karacababa Mevkii sakinlerinin Ramazan Ayı’nı tebrik eden Belediye Başkanımız Sayın Hüseyin Kıyma “Ramazan coşkusu Yakakent’tin her yerinde ayrı güzellikte yaşanıyor. Yakakent Belediyesi olarak tüm Yakakent’te hitap edecek şekilde mahalle iftarları veriyoruz. Amacımız vatandaşlarımızın Ramazan coşkusuna ortak olmak ve aynı manevi iklimi birlikte solumaktır. Birlik, beraberlik, kardeşlik ve dayanışma duygularının had safhaya ulaştığı, on bir Ayın Sultanı olan Ramazan Ayı sevginin, kardeşliğin ve paylaşmanın artmasına vesile oluyor. Allah birlik ve beraberliğimizi bozmasın” dedi.

Çepni Mahalle Muhtarı Hasan Arslan, “İftar programda bizleri bir araya getirdiği için Belediye Başkanımız Sayın Hüseyin Kıyma’ya ve emeği geçen Belediye personeline teşekkürlerimi sunuyorum” dedi.

Aynı sofrada buluşan ve aynı lokmalarla oruçlarını açan iftar programına, Yakakent Belediye Başkanımız Sayın Hüseyin Kıyma, AK Parti Yakakent İlçe Başkanı Ahmet Günel, AK Parti Yakakent Kadın Kolları Başkanı Saliha Korkmaz, Büyükşehir Meclis Üyemiz Turan Çakır, Belediye Meclis Üyelerimiz, AK Parti Yakakent Gençlik Kolları Başkanı Mustafa Karagülle,  AK Parti Yakakent Gençlik Kolları,  AK Parti Yakakent İlçe Teşkilatı üyeleri ve mahalle sakinleri eşlik etti.