Cumhuriyet Meydanı Park Alanı Çalışmaları

2018-09-25

İlçemiz Cumhuriyet Meydanında bulunan çocuk parkı alanı genişletilerek yeni çocuk oyun parkı grupları ilave edildi.

İlçemiz genelinde okullarımıza ve ihtiyaç duyulan noktalara yapılmak üzere Belediyemiz imkanları ile temin edilen 11 adet çocuk parkı oyun gruplarının altyapısı tamamlanan alanlarda montajı devam ediyor.

Bu alanlardan birisi de çocuklarımızın yoğun olarak zaman geçirdiği Cumhuriyet Meydanında bulunan Çocuk oyun parkı oldu. Mevcut parkımıza oyun gruplarının ilavesi yapılarak çocuk parkı alanı genişletildi.

Çalışma alanını ziyaret eden Belediye Başkanımız Sayın Hüseyin Kıyma; ‘’Çocuklarımız ülkemizin geleceği. Onların fiziksel ve psikolojik gelişimi için oyun parkları ve rekreasyon alanlarının temin edilmesi de bizim görevimiz. Bu kapsamda ilçemizde kurulmak üzere 11 adet çocuk parkı alanı oyun gruplarının teminini gerçekleştirdik.

İlçemizin muhtelif alanlarında ve okullarımızda ihtiyaç duyulan bölgelere çocuk parklarımızı kuracağız. Günümüzde çocuklarımızın zamanlarının çoğunu bilgisayar başında geçirdiği bu dönemde onların fiziksel gelişimi için üzerimize düşen sorumluluğumuzu yerine getiriyoruz. Hizmetlerimiz çocuklarımıza, ailelere ve tüm halkımıza hayırlı olsun’’ dedi.