Cumhuriyet Meydanında Ağaç Dikimi ve Peyzaj Çalışmalarına Başlanıldı.

2018-03-07

Belediye Başkanımız Sayın Hüseyin KIYMA’nın talimatı ile Belediyemiz Temizlik İşleri Müdürlüğüne bağlı ekiplerce İlçemiz Cumhuriyet Meydanında çevre düzenleme, ağaçlandırma ve peyzaj çalışmalarına başlanmıştır.

Konu ile ilgili bilgi veren Belediye Başkanımız Sayın Hüseyin KIYMA ’’Her şehrin kendisini ifade ettiği ve kentin vitrini olması hasebiyle en önemli alanlarından biriside kent meydanlarıdır. Bizlerde ilçemiz Cumhuriyet meydanına bu gözle bakıyoruz ve geçen yıl Cumhuriyet Meydan’ında yapılan düzenlemeler ile mevcut ağaçlara ilave olarak 1 adet Kavlağan fidanının dikimini yaparak, Kavlağan ağacının İlçemize özgü olmasının yanısıra asırlarca varlığını sürdüren ve ilerleyen yıllarda gölgesinde dinlenebileceğimiz ve Cumhuriyet meydanımızın bir sembolü olarak anılacağını düşünüyorum.’’ Dedi.

Ayrıca önümüzdeki günlerde ağaç dikimi haricinde şehrin farklı noktalarında yeşil alan düzenlemeleri, mevcut yeşil alanların bakımı ve çiçek dikimine başlanacağını belirten Belediye Başkanımız, çalışmaları yerinde inceleyerek ve çalışmaları yakından takip ederek çalışan personelimize kolaylıklar dileyerek bölgeden ayrıldı.