Emekliye Ayrılan Mustafa Durhat’a ve Kadir Celebi’ye Veda Yemegi

2017-09-28

Belediyemizde 2.5, 20 yıl görev yapan ve sonra emekliye ayrılan Belediye Başkan Yardımcımız ve Destek Hizmetleri Müdürü Mustafa DUTHAT ve Belediyemiz Temizlik İşleri personeli Kadir CELEBİ için Büyükşehir Belediyesi Yakakent Balık Evi’nde veda yemeği düzenlendi.

Büyükşehir Belediyesi Yakakent Balık Evi’nde Mustafa DURHAT ve Kadir CELEBİ için düzenlenen veda yemeğine Yakakent Belediye Başkanımız Sayın Hüseyin KIYMA, Yakakent Belediyesi Birim Müdürleri ve Belediyemiz birim personelleri tam kadro katıldı.

BAŞKAN KIYMA: "MUSTAFA BEYE VE KADİR BEYE EMEKLERİ İÇİN TEŞEKKÜR EDİYORUZ"

Düzenlenen veda yemeğinde Mustafa DURHAT’ tan ve Kadir CELEBİ’ den övgüyle söz eden Yakakent Belediye Başkanımız Sayın Hüseyin KIYMA; "Belediyemizde 2.5 yıl ve 20 yıl boyunca canla başla çalışan Belediye Başkan Yardımcımız ve Destek Hizmetleri Müdürümüz Sayın Mustafa DURHAT’ a ve Belediyemiz Temizlik İşleri personeli Kadir CELEBİ’ ye emekleri için çok teşekkür ediyorum.

Arkadaşlarımızın aramızdan ayrılmasının hüznünü yaşıyoruz. Çalışma arkadaşlarımız belediyemizde birçok başarılı çalışma gerçekleştirdi. Kendilerine bundan sonraki hayatlarında sağlık ve başarılar diliyorum" dedi.

MUSTAFA DURHAT: "EMEKLİLİĞİN EN ZOR TARAFI ARKADAŞLARDAN AYRILMAK"

Yakakent Belediye Başkan Yardımcısı ve Destek Hizmetleri Müdürü Mustafa DURHAT, duygularını şu şekilde ifade etti; "Çok duygulandığımı ve mutlu olduğumu ifade etmek istiyorum. Görev yaptığım iki buçuk yıllık süre içerisinde pek çok anılarımız oldu. Mesai arkadaşlarım ile geçirdiğimiz günleri unutamam. Emekliliğin de en zor tarafı bu olsa gerek. Başta Belediye Başkanımız Sayın Hüseyin KIYMA olmak üzere, bu gecenin gerçekleşmesinde emeği olan herkese çok teşekkür ediyorum." Dedi.

Yakakent Belediye Başkanımız Sayın Hüseyin KIYMA’nın, Belediye Başkan Yardımcımız ve Destek Hizmetleri Müdürümüz Sayın Mustafa DURHAT’a ve Belediyemiz Temizlik İşleri personeli Kadir CELEBİY’e hizmet plaketi hediye etmesiyle son buldu.