ERDOĞAN CEBECİ İLKOKULU AİLE BİRLİĞİNDEN BAŞKAN KIYMA’YA HİZMET TEŞEKKÜRÜ

2019-05-28

Erdoğan Cebeci İlkokulu Müdürü Mesut Önay ve Okul Aile Birliği, Belediye Başkanı Hüseyin Kıyma’ya nezaket ziyareti gerçekleştirdi

Erdoğan Cebeci İlkokulu Müdürü Mesut Önay ve Okul Aile Birliği Belediye Başkanı Kıyma’ya okullarına yapılan hizmetlerden ve eğitime verdiği destekten dolayı kendisine ve ekibine teşekkür ederek, teşekkür plaketi takdim etti.

Çocuklara Hizmet Mutluluk Veriyor

Müdür Önay’ın ve Okul Aile Birliğinin çalışmaları hakkında bilgi alan Başkan Hüseyin Kıyma, eğitimin her zaman yanında ve destekçisi olduğunu belirterek belediye bünyesinde eğitimle ilgili yapılan çalışmalar hakkında da bilgiler verdi.

Okulların spor sahaları, çevre düzenlemeleri, tamirat, tadilat ihtiyaçlarının giderilmesi aşamasında destek olduklarını ifade eden Başkan Kıyma “Çocuklarımızın şimdi olduğu üzere bundan sonra da yanında olacağız. Her okulumuz, her öğrencimiz bizim için değerlidir. Onlara hizmet etmekten de mutluluk duyuyoruz” dedi.

Geleceğimize Sahip Çıkıyoruz

Okullarımıza sahip çıkarsak geleceğimize de sahip çıkmış oluruz” diyen Başkan Kıyma,” Çocuklarımızın eğitimlerini daha iyi alabilmesi ve okullarımızın fiziki durumlarını iyileştirebilmek adına elimizden geleni yapıyoruz. Bu nazik ziyaretlerinizden dolayı tekrar Okul Müdürümüz Mesut beye ve Okul Aile Birliğimize teşekkür ediyorum” şeklinde konuştu.