Ev ve Hasta Ziyaretlerimiz Devam Ediyor

2017-09-12

Belediye Başkanımız Sayın Hüseyin KIYMA’nın sosyal belediyecilik adına yaptığı çalışmalardan olan ev ziyaretleri devam ediyor. Kuzuören Mahalle Muhtarı Kadir ÇAĞLAR ile birlikte öğle saatlerinde ailelere konuk olan başkanımız hem onların sorunlarını dinliyor, hem de her daim halkın içinde onların yanında olmaya devam ediyor.

Ev ve Hasta ziyaretlerimizin bu seferki durağı ise rahatsız olan Kuzuören Mahallesi Keçiören mevkii halkından Ali AKARSU ve ailesi oldu.

Belediye Başkanımız, ev ziyaretlerinin gerçekleşmesi ile halkımızın sorunlarının tespitinin daha kolay hale geldiğini ve halkla iç içe olmasının kendisini çok memnun ettiğini söyledi. Kendilerini evlerinde misafir eden Ali AKARSU ve ailesine teşekkürlerini ileten başkanımız ayrıca ev ziyaretlerinin daha sık yapılarak vatandaşlarımızın her zaman yanında olacaklarını sözlerine ekledi.