Ev ve Hasta Ziyaretlerimiz Devam Ediyor

2017-10-23

Belediye Başkanımız Sayın Hüseyin KIYMA’nın sosyal belediyecilik adına yaptığı çalışmalardan olan ev ziyaretleri devam ediyor. Büyükşehir Meclis Üyesi Turan ÇAKIR ve Cevdet Kerim KIYMA ile birlikte öğleden sonra ailelere konuk olan başkanımız hem onların sorunlarını dinliyor, hem de her daim halkın içinde onların yanında olmaya devam ediyor.

Ev ve Hasta ziyaretlerimizin bu seferki durağı ise rahatsız olan İlçemiz Liman Mahallesi halkından ve Emekli Komiserlerinden Haşim Güntekin ve ailesi oldu.

Belediye Başkanımız, ev ziyaretlerinin gerçekleşmesi ile halkımızın sorunlarının tespitinin daha kolay hale geldiğini ve halkla iç içe olmasının kendisini çok memnun ettiğini söyledi. Kendilerini evlerinde misafir eden Haşim Güntekin ve ailesine teşekkürlerini ileten başkanımız ayrıca ev ziyaretlerinin daha sık yapılarak vatandaşlarımızın her zaman yanında olacaklarını sözlerine ekledi.