Gündüzlü Mahallesi Beton Yol Çalışmaları

2018-11-02

Geçen yıl uygulamaya koyduğumuz “Her Mahalleye 500 Metre Beton Yol” projemiz devam ediyor.

Bir süredir sağlıklı bir şekilde hizmet veremeyen Gündüzlü Mahallesi merkez ve mezarlık mevkii içi yolunun beton yol kaplaması yapımı hususunda Belediyemiz Fen İşleri Müdürlüğü tarafından sürdürülen yol alt yapısı çalışmaları geçtiğimiz günlerde sona ermiş olup, beton yol kaplama çalışmalarına başlanmıştır.

Belediye Başkanımız Sayın Hüseyin Kıyma, AK Parti Yakakent İlçe Başkanı Ahmet Günel ve Muhtarlar Derneği Başkanı ve Gündüzlü Mahalle Muhtarı Niyazi Çiçek ile birlikte Belediyemiz Fen İşleri Müdürlüğü ekipleri tarafından yapımına başlanan beton yol çalışma alanlarını yerinde görmek üzere Gündüzlü mahallesine yaptığı ziyarette mahalle halkıyla bir araya gelerek çalışma alanları hakkında fikir alışverişinde bulundular.

Mahalle sakinlerimizin yapılmakta olan beton yol çalışmalarından dolayı duydukları memnuniyeti dile getirdiği ziyarette Belediye Başkanımız Sayın Hüseyin Kıyma bütün mahallemizde bozulan yollarımız dâhil tüm mahallelerimizde ulaşım kalitesini arttıracak şekilde yol çalışmalarına devam edileceğini ifade etti.

Yol çalışmaları hakkında bilgi alan Belediye Başkanımız bölgedeki incelemelerini tamamlayarak mahallemizden ayrıldı.