Gündüzlü Mahallesi “Her Akşam Başka Bir Mahalde İftar Yemeği” Programı

2018-06-05

Yakakent Belediyesi olarak 5 yıldır uygulamaya koyduğumuz “Her Akşam Başka Bir Mahalde İftar Yemeği” programımızı bu akşam Gündüzlü Mahallesi Merkez Mevkii Camii bahçesinde kurduğumuz iftar soframızla mahalle halkımızla buluştuk.

Aynı sofrada buluşan ve aynı lokmalarla oruçlarını açan vatandaşlara, Yakakent Belediye Başkanımız Sayın Hüseyin KIYMA ve ailesi, AK Parti Yakakent İlçe Teşkilatı üyeleri ve Belediye Meclis üyeleri eşlik etti.

Yakakent İlçesinde, Ramazan Ayının güzelliklerini hep birlikte tattıklarını söyleyen Belediye Başkanımız Hüseyin KIYMA, “Yakakent bizim evimiz. Yakakent’liler de ailemiz. Bu anlamda Ramazan Ayının güzelliklerini ailemizle birlikte yaşamak için 5 yıldır olduğu gibi bu Ramazanda da iftar programı düzenledik. İftarlarla mahallelerde kurduğumuz sofralarda oruçlarımızı vatandaşlarımızla birlikle açıyoruz.

Bizler bu akşam sizlerle birlikte olmak, sizlerle orucumuzu açmak istedik. Sizlerde bizim soframıza geldiniz, bizleri yalnız bırakmadınız. Birlik, beraberlik, kardeşlik ve dayanışma duygularının had safhaya ulaştığı, on bir Ayın Sultanı olan Ramazan Ayı sevginin, kardeşliğin ve paylaşmanın artmasına vesile oluyor. Cenab-ı Hakk tuttuğumuz oruçları kabul etsin. Allah birlik ve beraberliğimizi bozmasın.

Bizleri yalnız bırakmayan AK Parti Yakakent İlçe Teşkilat üyelerine, Belediye Meclis Üyelerimize ve tüm mahalle halkına teşekkürlerimi sunuyorum‘’ Dedi.