Gündüzlü Sefer Kaluğu Mahallesi Beton Yol Çalışmaları

2018-10-23

''Her Mahalleye 500 metre Beton Yol'' Projemiz Devam Ediyor.

Gündüzlü mahallemize geçen yıl yaptığımız beton yollara ilave olarak, bir süredir sağlıklı bir şekilde hizmet veremeyen Sefer Kaluğu Mevkii içi yolunun beton yol kaplaması yapımı hususunda Belediyemiz Fen İşleri Müdürlüğü tarafından sürdürülen beton yol kaplama çalışmalarına başlanmıştır.

Belediye Başkanımız Sayın Hüseyin Kıyma, Belediyemiz Fen İşleri Müdürlüğü ekipleri tarafından yapımına başlanan beton yol çalışma alanlarını yerinde görmek üzere Gündüzlü Mahallesi Sefer Kaluğu mevkisine yaptığı ziyarette mahalle halkıyla bir araya gelerek çalışma alanları hakkında fikir alış verişinde bulundular.

Mahalle sakinlerimizin yapılmakta olan beton yol çalışmalarından dolayı duydukları memnuniyeti dile getirdiği ziyarette Belediye Başkanımız Sayın Hüseyin Kıyma bütün mahallemizde bozulan yollarımız dâhil tüm mahallelerimizde ulaşım kalitesini arttıracak şekilde yol çalışmalarına devam edileceğini ifade etti.

Yol çalışmaları hakkında bilgi alan Belediye Başkanımız bölgedeki incelemelerini tamamlayarak mahallemizden ayrıldı.