Hoş geldin bebek ziyaretleri başladı

2016-11-07

Yakakent Belediyesi ilçede ikamet eden ve yeni çocuk sahibi olan ailelere ‘’Hoş Geldin Bebek Projesi’’ kapsamında ziyaretler başlattı.

İlk ziyaretler Yakakent Belediye Başkanımızın eşi Nezahat KIYMA ve Belediye Meclis üyeleri tarafından ilk olarak Nimet & Serkan ALAGÖZ çiftlerinin evine gerçekleştirildi.

0-3 aylık bebeklere yönelik yapılan çalışma tüm yıl boyunca devam edecek. Ziyaretlerde, Yakakent Belediyesi tarafından anne ve bebekleri için hazırlanan özel bakım setleri aileye hediye ediliyor.

Ziyaretler karşısında şaşkınlık yaşayan aileler, belediyemize  teşekkür ederek memnuniyetini dile getiriyor.