İl Sağlık Müdürü ve Yöneticilerinden Başkanımıza Ziyaret

2018-03-06

Samsun İl Sağlık Müdürü Yrd. Doç. Dr. Sayın Muhammet Ali Oruç, Belediye Başkanımız Sayın Hüseyin Kıyma’ ya nezaket ziyaretinde bulundu.

Samsun İl Sağlık Müdürü Yrd. Doç. Dr. Sayın Muhammet Ali Oruç beraberinde Kamu Hastaneleri Hizmetleri Başkanı Uzm. Dr. Mehmet Kılınç, Personel Destek Hizmetleri Başkan Yardımcısı Kamil Güler, Halk Sağlığı Hizmetleri Başkan Yardımcısı Dr. Hatice Öz ve Alaçam Devlet Hastanesi Başhekimi Dr. Radi Şen ile birlikte Yakakent Belediye Başkanımız Sayın Hüseyin Kıyma’ ya nezaket ziyaretinde bulundu.

Samimi bir ortamda geçen ziyarette, Başkanımız Hüseyin Kıyma, Yrd. Doç. Dr. Sayın Muhammet Ali Oruç’a İlçemiz hakkında brifing verdikten sonra, yaptıkları çalışmalarından bahsetti.

İl Sağlık Müdürü Oruç ve İl Sağlık Müdürlüğü yöneticilerine nazik ziyaretleri için teşekkür ettiğini belirterek “Sayın Hocamın İl Sağlık Müdürü olarak atanmasının ardından kendisini makamında ziyaret ederek hayırlı olsun temennisinde bulunmuş ve kendisinin sektördeki deneyimleri ile ilimize, İlçemize ve halkımıza çok önemli hizmetler yapacağını ifade etmiştim. Toplumumuzun hizmet alımında en hassas olduğu kurumların başında gelen hastaneler ve tüm sağlık kuruluşları her zaman göz önünde olan yerlerdir. Dolayısı ile böylesi kurumların birikim ve tecrübeye sahip ehil ellerde yönetilmesi önemlidir. Sayın Hocam ve ekibine bu anlamda biz güveniyoruz. Ben nazik ziyaretleri için tekrar teşekkür ediyor başarılar diliyorum” şeklinde konuştu.

Samsun İl Sağlık Müdürü Yrd. Doç. Dr. Sayın Muhammet Ali Oruç yaptığı açıklamada, “İl Sağlık Müdürlüğü olarak, Belediye Başkanlarına yaptığımız tanışma ve istişare ziyaretleri kapsamında, bu gün de Yakakent Belediye Başkanımız Sayın Hüseyin Kıyma’yı ziyaret ederek, kendisinden İlçe hakkında bilgiler aldık. Sayın Başkanımız çok gayretli ve çalışkan belediye başkanlarımızdan. Yaptığı çalışmalar ile Yakakent’tin çehresini değiştirdi. Birlikte, Sağlık Hizmetleri konusunda, İlçenin sorunlarını ve ihtiyaçlarını istişare etme fırsatı bulduk. Göstermiş olduğu misafirperverlik nedeniyle teşekkür ediyor, kendisine destek olmak için her zaman yanında olduğumuzu bilmesini istiyoruz” diye konuştu.