İlçe Kaymakamımız Başkanımıza İade-i Ziyarette Bulundu

2017-12-08

İlçe Kaymakam Vekili Sayın Selin Sarı, Belediye Başkanımız Sayın Hüseyin Kıyma’ya makamında iade-i ziyarette bulundu.

İlçemize yeni atanan ve geçtiğimiz ay göreve başlayan Kaymakam Selin Sarı, kendisine yapılan hoş geldin ziyaretlerinin ardından, ilçedeki kurum ve kuruluşlara iade-i ziyarette bulunuyor.

Ziyaretlerinin ilk ayağı olarak Belediye Başkanımız Hüseyin Kıyma’yı makamında ziyaret eden Kaymakam Selin Sarı Belediye Başkanımız ile ilçe hakkında genel değerlendirmelerde bulundu.

İlçeye yapılan ve yapılması planlanan projeler hakkında istişarede bulunan Kaymakam Selin Sarı ve Belediye Başkanımız, ilçede iki kurumun ortaklaşa yapabileceği konular hakkında da görüş alışverişinde bulundular.

Görüşmenin ardından açıklama yapan İlçe Kaymakamımız Sayın Selin Sarı “Yakakent her yönüyle çok güzel bir ilçe… Biz bu güzel ilçeyi daha ileriye götürmek ve vatandaşlarımızın huzur ve refahı için başta Belediyemiz olmak üzere tüm kamu kurum ve kuruluşları ile el ele çalışacağız.

Göreve başladığım gün ilçe de beraber çalışacağımız arkadaşlarımız çok güzel bir karşılama ile hoş geldin dediler. Daha sonrasında başta Belediye Başkanımız Hüseyin Kıyma olmak üzere, belediye çalışanlarımızın makamıma yaptıkları hoş geldin ziyaretlerinden büyük bir memnuniyet duydum bu hoş davranışları için kendilerine teşekkür ediyorum. Bugün de Belediye Başkanımız ile ilçede iade-i ziyaretlere başladım. Tüm kurumlarımızı ziyaret edeceğim” dedi.

Kaymakam Selin Sarı’nın ziyaretinden duyduğu memnuniyeti dile getiren Belediye Başkanımız Hüseyin Kıyma ise “Sayın Kaymakamımıza bu nazik ziyaretinden dolayı teşekkürlerimi sunuyorum. Kendisiyle büyük bir uyum içinde çalışacağımızdan hiç şüphem yok. Yakakent’tin layık olduğu yere gelmesi için hizmet edeceğiz. Kendisine tekrar yeni görevinde başarılar diliyorum” dedi.

Karşılıklı hoş sohbetin sonunda Belediye Başkanımız Sayın Hüseyin Kıyma günün hatırası olarak İlçe Kaymakamımız Sayın Selin Sarı’ya TÜRK BAYRAĞI işlemeli pkalet hediye etti.