İlçe Kaymakamımız Belediye Başkanımıza İade-i Ziyaretin Bulundu

2018-07-06

İlçe Kaymakam Vekili Sayın Bahar Kaya ve Beraberinde Muhtarlar ile Belediye Başkanımız Sayın Hüseyin Kıyma’ya makamında iade-i ziyarette bulundu.

İlçemize yeni atanan ve geçtiğimiz bu hafta göreve başlayan Kaymakam Bahar Kaya, kendisine yapılan hoş geldin ziyaretlerinin ardından, ilçedeki kurum ve kuruluşlara iade-i ziyarette bulunuyor.

Ziyaretlerinin ilk ayağı olarak Belediye Başkanımız Hüseyin Kıyma’yı makamında ziyaret eden Kaymakam Kaya Belediye Başkanımız ile ilçe hakkında genel değerlendirmelerde bulundu.

İlçeye yapılan ve yapılması planlanan projeler hakkında istişarede bulunan Kaymakam Kaya ve Belediye Başkanımız, ilçede iki kurumun ortaklaşa yapabileceği konular hakkında da görüş alışverişinde bulundular.

Görüşmenin ardından açıklama yapan İlçe Kaymakamımız Sayın Bahar Kaya “Yakakent her yönüyle çok güzel bir ilçe… Biz bu güzel ilçeyi daha ileriye götürmek ve vatandaşlarımızın huzur ve refahı için başta Belediyemiz olmak üzere tüm kamu kurum ve kuruluşları ile el ele çalışacağız.

Göreve başladığım gün ilçe de beraber çalışacağımız arkadaşlarımız çok güzel bir karşılama ile hoş geldin dediler. Daha sonrasında başta Belediye Başkanımız Hüseyin Kıyma olmak üzere, belediye çalışanlarımızın makamıma yaptıkları hoş geldin ziyaretlerinden büyük bir memnuniyet duydum bu hoş davranışları için kendilerine teşekkür ediyorum. Bugün de Belediye Başkanımız ile ilçede iade-i ziyaretlere başladım. Tüm kurumlarımızı ziyaret edeceğim” dedi.

Kaymakam Kaya’nın ziyaretinden duyduğu memnuniyeti dile getiren Belediye Başkanımız Sayın Hüseyin Kıyma ise “Sayın Kaymakamımıza bu nazik ziyaretinden dolayı teşekkürlerimi sunuyorum. Kendisiyle büyük bir uyum içinde çalışacağımızdan hiç şüphem yok. Yakakent’tin layık olduğu yere gelmesi için hizmet edeceğiz. Kendisine tekrar yeni görevinde başarılar diliyorum” dedi.