İlçe Kaymakamımız Belediye Başkanımıza Veda Ziyaretinde Bulundu

2017-10-27

İlçemizde 8 aylık görev süresini yürüttükten sonra, yurt dışı eğitimi nedeniyle ilçemizden ayrılacak olan İlçe Kaymakamımız Sayın Muhammet Tugay, Belediye Başkanımız Sayın Hüseyin Kıyma’ yı makamında ziyaret etti.

İlçeye yapılan hizmetlerde desteklerini esirgemeyen Belediye Başkanımız Hüseyin Kıyma’ ya teşekkür eden Kaymakamımız Muhammet Tugay, ”Kurumlarımız ve vatandaşlarımız ile uyum içerisinde çalıştık. Yurt dışı eğitimim nedeniyle Belediye Başkanımıza veda ziyaretinde bulunduk. Görev yaptığım süre içerisinde Kaymakamlığımıza gösterdikleri ilgi, alaka ve destekleri için kendilerine teşekkür ediyorum. 8 ay görev yaptığım İlçemizden memnun ayrılıyorum. Görevim süresince Belediye Başkanımız Hüseyin Kıyma ile birlikte ilçemiz için güzel bir çalışma dönemi geçirdik. Eminim önümüzdeki yıllarda geldiğimde, yapılan çalışmalarla Yakakent daha çok gelişmiş ve güzelleşmiş olacaktır “dedi.

Belediye Başkanımız Sayın Hüseyin Kıyma ise, ”Kaymakamımız Muhammet Tugay’a ilçede görev yaptığı süre içerisinde gösterdiği güler yüz ve tatlı dil nedeniyle Yakakent halkının gönlünü kazandığını, nezaketi ve insani ilişkileri ile kamu yönetiminde önemli çalışmalar yürüttüğünü ve İlçe halkının Kaymakamımız Muhammet Tugay’ı unutmayacağını belirterek, Kaymakamımızı daha güzel yerlerde görmek arzumuz.

Kendilerinin Yakakent’ten ayrılırken bir fahri hemşeri daha kazandığımızı düşünüyorum. Gittikleri yerde Yakakent elçisi olacaklardır. Kendilerine İlçemize hizmetleri için teşekkür ediyorum.” İfadelerini kullandı.

Hoş sohbetin ardından Belediye Başkanımız Sayın Hüseyin Kıyma, İlçe Kaymakamımız Sayın Muhammet Tugay’a hizmetlerinden ve çalışmalarından dolayı bir plaket taktim ederek, yurt dışı eğitiminde ve yeni görev yerlerinde kendisine başarılar diledi.