İlçe Müftülüğü Anasınıfı Öğrencileri Belediye Başkanımızı Ziyaret Etti

2018-05-04

Yakakent İlçe Müftülüğü okul öncesi sübyan sınıfından bir grup öğrenci, idareci ve öğretmenleriyle birlikte Belediye Başkanımız Sayın Hüseyin Kıyma’yı makamında ziyaret ettiler.

Yakakent İlçe Müftülüğü okul öncesi sübyan sınıfından bir grup öğrenci,  idareci ve öğretmenleriyle birlikte Belediye Başkanımız Sayın Hüseyin Kıyma’yı makamında ziyaret ettiler.

Belediyemize girildiği andan itibaren Belediye çalışanlarınca karşılanan öğrencilerimizi, Belediye Başkanımız sayın Hüseyin Kıyma makam odası girişinde karşılayıp, idareci, öğretmen ve öğrencilerimizle tek tek tokalaşarak hoş geldiniz dediler.

Belediye başkanımız Sayın Hüseyin Kıyma yaptığı konuşmada; ziyaretten çok mutlu olduğunu, Müftülük Anasınıfı öğrencilerini görünce tüm yorgunluğunu unuttuğunu söyledi. Belediye çalışmaları hakkında açıklamalarda bulunan Belediye Başkanımız, öğrencilerin kendilerine yönelttikleri sorulara da cevaplar vererek, öğrencilerimizin gönlünü fethetmiştir. Belediye Başkanımız ziyarete katılan tüm öğrencilerimize çeşitli hediye ve ikramlarda bulundu.

Anaokulu öğretmeni Nahide Ak yaptığı konuşmada; İlçe Müftülüğü Anasınıfı olarak Belediye Başkanımız Sayın Hüseyin Kıyma’yı makamında ziyaret etmekten dolayı çok mutluyuz, bizleri ve öğrencilerimizi çok güzel şekilde ağırlayan ve kıymetli zamanlarını ayıran başta Belediye Başkanımız sayın Hüseyin Kıyma olmak üzere, birim müdürlerine ve tüm belediye çalışanlarına çok teşekkür ediyoruz. Dedi