İlçemiz Merkez Mahallesinde İmar Yolu Çalışmalarına Başlanıldı

2017-12-30

İlçemiz merkez mahallesi Kocatepe Sokak mevkiinde ilce müftülüğümüz arkasında bulunan imar yolu yapım çalışmalarına başlanmış olup, yol alt temel çalışmalarına müteakip üst kaplama çalışmalarına başlanacaktır.

Özellikle Kocatepe sokakta başlanan parke taş yol kaplama çalışmaları sırasında bu sokağa alternatif güzergâhın bağlantısı acısından da önem arz eden yeni imar yolu en kısa surede tamamlanarak vatandaşlarımızın hizmetine sunulacaktır.

İlçemizde alt yapı çalışmaları neticesinde zarar gören yol üst kaplamaları ile ilgili onarım çalışmaları devam ederken belediyemiz tarafından yeni imar yollarının açılmasına da devam edilerek, ilçemizin geliştiği şehirleştiği bu süreçte yaya ve araç trafiğini rahatlatacak yeni imar yollarının da açılması hedeflenmektedir. Belediye Başkanımız Sayın Hüseyin Kıyma alt yapı çalışmaları çerçevesinde özellikle ulaşımda yaşanan aksaklıklardan dolay vatandaşlarımızın gösterdiği sabır ve anlayış için tekrar tekrar teşekkür ederek, '' inşallah 2018 yılı tüm bu çalışmaların tamamlandığı,  aydınlatmasından yol kaplamalarına kadar tüm çalışmaların neticelendiği ve vatandaşlarımızın hizmetine sunulduğu bir yıl olacaktır. ” dedi.