İlçemizde 29 Ekim Cumhuriyet Bayramı Çelenk Sunma Töreni Yapıldı.

2018-10-28

Cumhuriyetimizin kuruluşunun 95.yıl dönümü kutlamalarına ilçemiz Cumhuriyet Meydanı Atatürk anıtı önde düzenlenen çelenk sunma töreni ile başladı.

İlçe Kaymakamı Sayın Bahar Kaya ve Belediye Başkanımız Sayın Hüseyin Kıyma Atatürk anıtına çelenk koydular.

Düzenlenen çelenk sunma törenine İlçe Kaymakamı Sayın Bahar Kaya, Belediye Başkanımız Sayın Hüseyin Kıyma, İlçe Jandarma Komutanı Gürkan Demir, İlçe Emniyet Amiri Dursun Çiçek, AK Parti İlçe Başkanı Ahmet Günel, Kurum Amirleri, Muhtarlar, Gaziler, STK Temsilcileri, Öğretmenler, Öğrenciler ve çok sayıda vatandaş katıldı.

Cumhuriyet Meydanındaki Atatürk Anıtına çelenk sunumlarının ardından Cumhuriyetimizin kurucusu Gazi Mustafa Kemal ATAÜRK ve silah arkadaşları anısına 1 dakikalık saygı duruşu ve ardından istiklal marşımızın okunması ile tören sona erdi.