İlçemizde havaların ısınması ile birlikte bahar temizliği başlatıldı.

2018-04-20

Birçok alanda başlattığı çalışmalarına ara vermeden devam eden Belediyemiz, havaların ısınmasıyla Belediye Başkanımız Sayın Hüseyin Kıyma’nın talimatıyla ilçe genelinde kapsamlı bahar temizliği başlatıldı.

Belediye Temizlik İşleri ve Fen İşleri ekipleri, bahar temizliği çalışmalarının startını Merkez Mahallesi Akasya, Cumhuriyet, Rasim Cağlar Sokakta ve Sahil Bandında verdi.

Yakakent Belediyesi Temizlik İşleri Müdürlüğü her gün çöp toplama ve mıntıka temizliği yanında konteynerleri ilaçlı su ile yıkayarak dezenfektasyonunu sağlamaktadır.

Mevsimine göre cadde ve sokakları Fen İşleri Müdürlüğü ile ortaklaşa çalışma yaparak tazyikli su ile yıkamaktadır. Aynı zamanda makineli süpürme ile cadde ve sahil kesiminde temizlik çalışması yapılmaktadır.

Yapılan çalışmalarla ilgili açıklamalarda bulunan Belediye Başkanımız Sayın Hüseyin Kıyma, “Temizlik işleri ekibi olarak cadde, meydan ve toplu yerleşim alanlarında çöp ve evsel atıkların temizliğini yapıyoruz. Şu an ise kışın cadde ve sokaklarda biriken çamurları kör noktalarda oluşan kirlilikleri tazyikli su ile temizlemeye çalışıyoruz. Vatandaşlarımızın da gelişi güzel yerlere çöp atmamalarını ve İlçemizde çöpler akşam toplandığı için çöplerini akşam çıkartmalarını tavsiye ediyoruz” dedi.