İlköğretim Haftası Ziyaretleri Erdoğan Cebeci İlkokulu ile Başladı.

2017-09-28

2017 - 2018 Eğitim Öğretim Yılının başlamasıyla birlikte, Belediye Başkanımız Sayın Hüseyin Kıyma, İlköğretim haftası ziyaretleri kapsamında İlçemiz Erdoğan Cebeci İlköğretim okulunda öğretmen ve idarecilerimizle bir araya geldi.

Eğitime verdiği önemi her platformda dile getirerek ilçemizde ki eğitim öğretim kurumları ile sürekli istişare içinde olan Belediye Başkanımız, yeni eğitim öğretim yılının başlangıcında ilçemiz okullarına yapacağı ziyaretlere Erdoğan Cebeci ilköğretim okulu ile başladı.

Okulda görev yapan idareci, öğretmenlerin ve öğrencilerin yeni eğitim öğretim yılını kutlayan Belediye Başkanımız Hüseyin KIYMA yeni dönemin hayırlı uğurlu olması dileklerinde bulundu.

İlköğretim haftası kapsamında Yakakent’teki okulları ziyaret eden Başkan KIYMA; ”İyi dileklerle başladığımız yeni eğitim – öğretim yılında çocuklarımıza kaliteli eğitim sunabilmek, ülkemizin ve ilçemizin gelişmesi için çok çalışmamız gerektiğini, geleceğe umutla bakan nesiller yetişmesinde öğretmenlerimize çok büyük görevler düştüğünü belirterek öğretmenlerimizin fikirleri bizim için değerlidir, aydınlık ve kalkınmış bir Türkiye için sizlerle omuz omuza yürümek istiyoruz.’’ dedi.

Ziyarette öğrenci, öğretmen ve idarecilerin Belediyemizden beklentileri, sorun ve öneriler değerlendirildi.

İlçede yapılan alt yapı ve üst yapı çalışmaları konusunda da bilgi veren Başkanımız Sayın Hüseyin KIYMA; uygulamaya geçecek projeleri öğretmenlere anlattı ve projelerin tamamlanması sürecinde sabırlı olunmasını istedi.

Belediye Başkanımız Hüseyin KIYMA çıkışta Erdoğan Cebeci İlkokulu öğrencileri ile hatıra fotoğrafı çekinerek yeni eğitim ve öğretim yılının tüm öğretmen, öğrenci ve velilerimize hayırlara vesile olmasını dileyerek ziyaretini sonlandırdı.