Karaaba Alageriş Mahallesi Stabilize Yol Bakım Çalışmaları

2018-05-29

Belediye Başkanımız Sayın Hüseyin Kıyma İlçemiz Karaaba Mahallesi Alageriş Mevkii’nde başlatılan çalışmaları yerinde inceledi.

Belediyemiz Fen İşleri Müdürlüğü ekipleri tarafından Mahalle içi yolların zemin sertleştirme, bakım ve onarım çalışmaları kapsamında Karaaba Mahallesine bağlı Alageriş Mevkiinde stabilize yol bakım onarım ve yol genişletme çalışması başladı.

Çalışmaları yerinde inceleyen, Belediye Başkanımız Sayın Hüseyin Kıyma: “Belli bir plan ve proje doğrultusunda çalışmalarımızı sürdürüyoruz. Vatandaşlarımızın hiçbir talebini göz ardı etmiyoruz.  Vatandaşlarımızın taleplerini ve önerilerini en üst düzeyde değerlendiriyoruz. Bu anlamda da onlardan gelecek her türlü talepleri ve önerileri hızlı bir şekilde yerine getirmeye çalışıyoruz. İlçemiz Mahallelerindeki Belediyemiz sorumluluk alanlarında planlanan yol yapım çalışmaları, ihtiyaç önceliklerine yönelik olarak günlük ve haftalık programlanarak yapılıyor. Bu bağlamda ilçemiz Karaaba Mahallesi bağlı Alageriş Mevkiinde mevcut yolun zeminleri sağlamlaştırılarak stabilize çalışması yapıldı.” Dedi.

Ayrıca Belediye Başkanımız Sayın Hüseyin KIYMA başlatılan çalışmalar esnasında vatandaşlarımızın talep ve şikâyetlerini yerinde dinleyerek, önceliğimiz her zaman halkımızdır dedi.