Karaaba Mahallesi Yaz (Bayram Bolluk Aşı) Şenliği

2018-08-23

Belediye Başkanımız Sayın Hüseyin KIYMA, İstanbul’da faaliyet gösteren Samsun İli Yakakent İlçesi, Karaaba Köyü, Çöküyan Mahallesi Kalkınma ve Güzelleştirme Derneği tarafından organize edilen 18. Yaz Şenliğine katıldı.

Çöküyan Mahallesinde gerçekleşen şenlikte türküler söylendi, yöresel oyunlar sergilendi.

Çeşitli ikramların yer aldığı bahar şenliğinde, katılımcılar renkli ve eğlenceli bir gün geçirdi. Belediye Başkanımızın da keşkek dağıttığı şenlikte, vatandaşlar doyasıya eğlendi. Şölende halkımızla bir araya gelen Belediye Başkanımız Sayın Hüseyin Kıyma vatandaşlarımızla uzun süre sohbet etti.

Etkinlikte kısa bir konuşma yapan Belediye Başkanımız katılımcıların Kurban Bayramını kutlayarak sağlıklı, huzurlu, nice bayramlara ulaşmamızı temenni ederek, İstanbul’dan ve diğer illerden Bayram tatili için gelen vatandaşlarımızın dönüşlerinde sağ salim evlerine ulaşmaları dileklerinde bulundu.

Gelenekselleşerek 18. düzenlenen şenliğe Belediye Başkanımız Hüseyin Kıyma’nın yanı sıra İstanbul Yakakent Dernekler Federasyonu Başkanı Hasan İNCE, İstanbul’ da faaliyet gösteren İlçemiz Mahallerini temsil eden dernek yöneticileri ve üyeleri, Mahalle Muhtarları, çevre ilçelerden gelen misafirlerimiz ve çok sayıda vatandaşımız katıldı.