Karla Mücadele Çalışmalarımız Devam Ediyor.

2018-01-25

İlçemizde 24.01. 2018 tarihi itibariyle başlayan kar yağışı nedeniyle mahalle ve grup yollarında ulaşımın aksamaması için Belediyemiz karla mücadele ekiplerince gerekli müdahalelerde bulunulmuştur.

Bugün itibari ile başlayan çalışmalar çerçevesinde ilçemiz, Yeşilköy Mahallesi bağlı Kutucu ve Bağlıca mevkilerinde ve Yassıdağ Mahallesi bağlı Söğütalan ve Dikencik Mevkii yollarında Belediyemiz tüm imkanları ile karla mücadele çalışmalarına aralıksız devam etmektedir.

Karla mücadele ekiplerini yalnız bırakmayan ve yapılan çalışmaları yerinde inceleyen Belediye Başkanımız Hüseyin KIYMA, ve Belediyemiz Fen İşleri Müdürü Volkan ÜNLÜ burada hem vatandaşlarla bir araya gelerek hem de mahallerde yürütülen kar çalışması hakkında ekiplerinden bilgi aldı.

Çalışmalar esnasında vatandaşlarımızla bir araya gelen Belediye Başkanımız,” Belediyemizin bütün mahalle ve grup yollarında kar yağışının devam etmesi nedeniyle, ulaşımın aksamaması için karla mücadele çalışmalarının da aralıksız devam edeceğini vatandaşlarımızla paylaşmıştır ve Belediyemiz çalışmaları hakkında bilgi vermiştir.

İlçemiz genelinde şu an herhangi olumsuzluk yok. Ana arterlerin açık olabilmesi için hemen hemen her türlü önlemimizi aldık. Acil durumlarda anında müdahale ediyoruz. Çalışmalarımız mesai gözetmeksizin gece gündüz devam edecektir. Vatandaşlarımızdan talebimiz kar yağışının devam ettiği mevkilerde, oluşabilecek olumsuzluklara ve mağduriyetlerin önüne geçebilmek adına yol şartlarını göz önünde bulundurarak gerekli tedbirleri almalarıdır. Ayrıca yoğun kar yağışının olduğu ve uzak mahallelerimizde ikamet eden vatandaşlarımızın acil durumlar haricinde gece saatlerinde yola çıkmamalarıdır.” Dedi.

Önümüzdeki süreçte de kar mücadelesinde etkin bir şekilde çalışmalara devam edileceğini belirten Belediye Başkanımız, ilçemiz genelinde vatandaşlarımızın kış aylarında mağdur olmamaları için Belediyemizin tüm birimlerinin ve imkânlarının seferber edileceğini ifade etti.