Kayalı Mahallesi Zincirli Mevkii Stabilize Yol Bakım-Onarım Çalışmaları

2019-01-26

Yakakent Belediye Başkanı Hüseyin Kıyma, İlçemiz Kayalı Mahallesi Zincirli Mevkii’nde başlatılan stabilize yol bakım ve onarım çalışmaları yerinde inceledi.

Belediyemiz Fen İşleri Müdürlüğü ekipleri tarafından Mahalle içi yol bakım ve onarım çalışmaları kapsamında; Kuzuören Mahallesi merkez ve Döllek mevkii devamında Kayalı Mahallesi Zincirli Mevkii stabilize yol bakım onarım ve yol genişletme çalışmalarını yerinde inceleyen, Yakakent Belediye Başkanı Hüseyin Kıyma: “İlçemiz Mahallelerindeki Belediyemiz sorumluluk alanlarında planlanan Beton yol yapım çalışmalarının ardından, ihtiyaç önceliklerine yönelik olarak günlük ve haftalık programlanarak belli bir plan ve proje doğrultusunda çalışmalarımızı sürdürüyoruz.

Vatandaşlarımızın hiçbir talebini göz ardı etmiyoruz.  Vatandaşlarımızın taleplerini ve önerilerini en üst düzeyde değerlendiriyoruz. Bu anlamda da onlardan gelecek her türlü talepleri ve önerileri hızlı bir şekilde yerine getirmeye çalışıyoruz.

Bu bağlamda ilçemiz Kayalı Mahallemize bağlı Zincirli mevkii mevcut yolların zemin ve standartlarını sağlamlaştırılarak stabilize (serme, sıkıştırma) çalışması yapıldı.” Dedi.

Çalışmalara bizzat katılarak ve yerinde yapılan tespitlerle çalışmaları denetleyen Belediye Başkanı Hüseyin Kıyma; vatandaşların beklentilerinin karşılanması hususunda hassasiyetini dile getirmiş ve çalışmaları takip ederken bu vesileyle mahalle muhtarı Satılmış Akyüz bir araya gelmiş olup, Belediyenin yapmış olduğu çalışmalar hakkında bilgi alışverişinde bulunmuştur.

Daha sonra stabilize yol çalışmaları hakkında bilgi alan Belediye Başkanımız bölgedeki incelemelerini tamamlayarak çalışma alanından ayrıldı.