Kayalı Mahallesi Zincirli Sokak Mahalle İçi Beton Yol Çalışmaları Devam Ediyor.

2017-09-22

İlçemiz Kayalı Mahallesi Merkezinde tamamlanan beton yol çalışmalarının ardından Belediyemiz Fen İşleri ekiplerinin çalışmaları, Kayalı Mahallesi Zincirli Sokakta devam ediyor.

Küplüağzı Mahallemizdeki incelemelerinin ardından Kayalı Mahallemize geçen Belediye Başkanımız, Kayalı Mahallesi Zincirli Sokakta Mahalle Muhtarı Satılmış Akyüz ve vatandaşlarımızla bir araya geldi.

Fen İşleri Müdürlüğümüze bağlı ikinci ekibin çalışmalarını inceleyen Belediye Başkanımız, devam eden proje kapsamında ekiplere talimatlarda bulundu.

Kayalı Mahalle Muhtarı Satılmış Akyüz ve Mahalle sakinleri ile yapılan çalışmalar hakkında görüşen Belediye Başkanımız talep ve değerlendirmeleri dinledi. Mahalle halkının büyük takdirini kazanan çalışmalar için Belediye Başkanımıza teşekkür eden mahalle muhtarı ve mahalle sakinleri, yapılan hizmetlerin bir hayalden gerçeğe dönüştüğünü dile getirdi. İncelemelerin ardından çalışanlara kolaylıklar dileyen Belediye Başkanımız; Mahalle sakinlerine projelerimizin gelecek sene artarak devam edeceğinin de müjdesini verdi.