Kaymakam Selin Sarı’ya Veda Yemeği Düzenlendi

2018-06-29

İlçemizde 8 aylık görev süresini yürüttükten sonra, yurt dışı eğitimi nedeniyle ilçemizden ayrılacak olan İlçe Kaymakamımız Sayın Selin Sarı için veda yemeği düzenlendi.

Düzenlenen veda yemeğine Alaçam Cumhuriyet Savcısı Emre Doğan ve eşi, Yakakent Belediye Başkanımız Hüseyin Kıyma ve eşi, Alaçam Emniyet Amiri Kenan Bıyık, Yakakent İlçe Jandarma Komutanı Gürkan Demir ve Eşi, İlçe Milli Eğitim Müdürü Ahmet Çiçek, kurum müdürleri, muhtarlar ile kaymakamlık personelleri katıldı.

Programda bir konuşma gerçekleştiren Belediye Başkanımız Sayın Hüseyin Kıyma ise, ”Kaymakamımız Selin Sarı hanımefendiye ilçede görev yaptığı süre içerisinde gösterdiği güler yüz ve tatlı dil nedeniyle Yakakent halkının gönlünü kazandığını, nezaketi ve insani ilişkileri ile kamu yönetiminde önemli çalışmalar yürüttüğünü ve İlçe halkının Kaymakamımız Selin hanımı unutmayacağını belirterek, Kaymakamımızı daha güzel yerlerde görmek arzumuz.” Dedi. Konuşmasını bitirdikten sonra Belediye Başkanımız Sayın Hüseyin Kıyma, günün anlam ve önemine istinaden Kaymakamımıza bir teşekkür plaketi takdim etti.

İlçemizde görev yapmaktan büyük bir onur duyduğunu, 8 aydır ilçede görev yaptığını ve Yakakent’ten güzel duygularla ayrıldığını belirterek, helallik isteyen Kaymakam Selin Sarı ise, “İlçeye yapılan hizmetlerde desteklerini esirgemeyen ve görev yaptığım süre içerisinde Kaymakamlığımıza gösterdikleri ilgi, alaka ve destekleri için Belediye Başkanımız Hüseyin Kıyma’ ya teşekkür ediyorum.”

“8 ay görev yaptığım İlçemizden memnun ayrılıyorum. Görevim süresince Belediye Başkanımız Hüseyin Kıyma ile birlikte ilçemiz için güzel bir çalışma dönemi geçirdik. Eminim önümüzdeki yıllarda geldiğimde, yapılan çalışmalarla Yakakent daha çok gelişmiş ve güzelleşmiş olacaktır “dedi.

Konuşmaların ardından hatıra fotoğrafı çekinilmesi ile program son buldu.