Kızılay Şube Başkanı Demirel’den Başkan Kıyma’ya Ziyaret

2018-02-20

Türk Kızılayı Samsun Şube Başkanı Dr. Habib Demirel ve Yönetim Kurulu üyeleri Yakakent Belediye Başkanı Sayın Hüseyin Kıyma’yı ve Belediye Başkan Yardımcısı Hüseyin Yiğit’i makamında ziyaret etti.

Türk Kızılayı Samsun Şube Başkanı Dr. Habib Demirel, yapılan çalışmalar ve yapılması planlanan projeler hakkında Belediye Başkanı Hüseyin Kıyma ile bilgi alışverişinde bulunarak; “Belediye Başkanımıza, Türk Kızılayı’nın Yakakent’te ki çalışmalarına vermiş olduğu destekler için teşekkür ederiz. Bundan sonraki çalışmalarımızda da hep yanımızda olacağından eminiz” dedi.

Yakakent Belediye Başkanı Sayın Hüseyin Kıyma ’da ziyaretten duyduğu memnuniyeti dile getirerek; “Habib Bey’e ve yönetimine çalışmalarında başarılar diliyorum. Belediye olarak üzerimize ne düşüyorsa elimizden geldiğince Türk Kızılay’ına destek vermeye çalışacağız. İhtiyaç sahiplerinin yanında olmak insan olmanın gereklerindendir. Bu konuda belki de en önemli noktalardan biri olan kan bağışı, ihtiyaç sahipleri için yerine başka bir şey konulmayan en büyük hediyedir. Biz bu konuda her zaman kan bağışında bulunmaya hazırız.” dedi.