Kocatepe Sokak Parke Taş Çalışmalarımız Devam Ediyor.

2018-01-16

İlçemiz SASKİ Müdürlüğüne bağlı ekiplerce başlanılan Merkez Mahallesine bağlı sokaklarda parke taşı döşeme ve yaya kaldırım çalışmaları tüm hızıyla devam ediyor.

İlçemizde altyapı çalışmaları sonrasında Belediyemiz Fen İşleri Müdürlüğü ve Yakakent SASKİ Şube Müdürlüğü tarafından yapımına başlanmış olan parke taş yol çalışmaları Kocatepe ve Pelitdibi Sokakta devam ediyor.

Parke Taşı döşeme çalışmalarını yerinde inceleyen Belediye Başkanımız Sayın Hüseyin Kıyma, “Merkez Mahallemize bağlı sokakların bakım onarımı ve parke taşı döşeme çalışmaları tüm hızıyla devam ediyor. Yağmurlar ve Kış ayları gelmeden ihtiyaç olan sokakların bakım onarımlarının ve parke taşı döşemelerinin tamamlanmasını istiyoruz. Şuan İnönü Sokak üzerinde bulunan sokakların bakım onarımı ve yaya kaldırım çalışması tamamlandı. Bu sokakların devamında Kocatepe, Pelitdibi, Sağlık Ocağı, Bahçeli evler ve Kozköy Mahallesine bağlı Sokakları da kapsayan bu çalışmalar neticesinde en kısa sürede zarar gören kaldırımların ve yolların vatandaşlarımızın hizmetine sunmayı planlıyoruz.” Dedi.

Belediye Başkanımız Sayın Hüseyin KIYMA, çalışma alanları ziyareti sonrası mahalleliler ile bir araya gelerek vatandaşların istek ve önerilerini dinledi.

Merkez Mahallesine bağlı Kocatepe sokakta vatandaşları dinleyen Belediye Başkanımız ihtiyaçların giderilmesi konusunda gereğinin yapılacağını belirterek, ilçemizdeki çalışmalar hakkında bilgi alışverişinde bulunarak bölgeden ayrıldı.