Kozköy İmam Hatip Lisesinde Kitap Değerlendirme Söyleşisi yapıldı.

2018-04-19

Belediye Başkanımız Sayın Hüseyin Kıyma “İmam Hatip Lisesi Okuyan Yediler Projesi” projesi kapsamında “John Steinbeck’in Fareler ve İnsanlar” adlı kitap hakkında sempozyumuna katıldı.

Din Öğretimim Genel Müdürlüğünün İmam Hatip Liselerinde uygulanmak üzere hayata geçirdiği ‘’Okuyan Yediler’’ projesi kapsamında İlçemiz Kozköy İmam Hatip Lisesinde, John Steinbeck’in Fareler ve İnsanlar adlı romanı üzerinden kitap değerlendirmesi yapıldı.

Söyleyişiye katılan Belediye Başkanımız Sayın Hüseyin Kıyma, kitap üzerinde değerlendirmelerde bulunarak, İmam Hatip Lisesi öğrencileri ile keyifli dakikalar geçirdi.

Bu keyifli sohbet için ve projede emeği geçen Kozköy İmam Hatip Lisesi Müdürü Recep Duran, öğretmen ve öğrencilerine teşekkür eden Belediye Başkanımız, kitap okumayı teşvik eden ve öğrenciler arasında kitap okumayı geliştirmeye yönelik bütün projelerde okullarımızın ve öğrencilerimizin sonuna kadar destekçisi olduğunu belirtti.